Celeb

Mindent visz a hókirálynős karácsonyi fotó a Kardashian-klántól

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.25 | 08:22

Kris Jenner idén sajnos kihagyta a nagy összeborulást, és Kendall sem tudta megoldani. De a cukiságszámláló azért így is kiakad.

Az öt lány anyukája, Kris Jenner is megosztotta az idei karácsonyi üdvözletet, aki maga nem állt be pózolni a celeb-csemetéi közé.

Mindenkinek gyönyörű karácsony estét kívánunk, családosat, szeretetteljeset, békéset és boldogat! Ez a mostani képek közül az egyik kedvencem! Ők a lányaim, akik az unokáimmal együtt oly sok öröm forrásai!

tweetelte a mama.

Pedig már azt gondoltuk, mindörökre vége a híres-nevezetes karácsonyi Kardashian-fotózkodásnak, ugyanis Kim és Kris is belefáradt már a szervezésébe. De mégis sikerült összeterelni a nővérek zömét egy kamera elé, méghozzá a – szokás szerint – együtt töltendő szenteste reggelén.

 

View this post on Instagram

 

My cutie Chi

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nem csak Kris hiányzik, de lánya, Kendall is, illetve fia, Rob Kardashian; sőt: vejei sem álltak be a képre. Itt van viszont a seregnyi unoka: Mason, Dream, True, Penelope, Reign, Stormi, Chicago, Saint és North is.

Az utolsó pillanatig vártunk az üdvözlőlap elkészítésével. Folyamatosan változtak a napáraink, a férjem el is utazott éppen. Kendall és anyu egy megbeszélésre rohant, de legalább ennyien össze tudtunk jönni! Áldott karácsonyt!

meséli Kim Instagramon.

 

View this post on Instagram

 

† Happy Sunday!! Baby True and I wish you only beautiful blessings! God, thank you for my baby girl! I love her so much! †

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Khloe hozzáfűzi, hogy szeretetet és harmóniát is kíván ezen a karácsonyon…

…mely számára messze a legjobb eddig.

Mindenem megvan, amire valaha is vágytam.

idézi a Toofab.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.