Celeb

Zsebkendőket elő, Kris Jenner örömmámorban úszik a jövő évi baby-boomtól

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.27 | 10:52

A Kardashian-klán nagyasszonya megerősítette, hogy megint nagyi lesz, ráadásul triplán.

Itt az ideje vödröt készíteni a monitor alá, ugyanis Kris Jennerből feltörtek az örömkönnyek, és csak úgy árad a boldogság. Várandós lányait a vasárnap esti Keeping Up-kiadásban olyan vízcsaphoz hasonlította, amelyet nem mostanában fognak elzárni. Az E! csatorna valóságshowjának nagyasszonya végre megerősítette, hogy hárman is babát várnak a családból.

Kim Kardashian és Kanye West béranya segítségével fogja világra hozni a kislányt, aki a harmadik gyermekük lesz. Közben szárnyra kelt a hír, hogy Khloé és Kylie Jenner is anyai örömök elé néz. A 33 éves Khloé egy kisfiút hord a szíve alatt, melyet 26 éves pasijától, Tristan Thompsontól vár. A húszéves Kylie-nak pedig lánya fog születni, a 25 éves Travis Scott jóvoltából.

A legutóbbi epizódból kiderül, hogy a nagycsalád már lázasan készülődik a karácsonyra: az utolsó szegletig kidekorálják otthonaikat – még szép, hogy egymásra licitálva.

A 61 éves matróna így vall érzéseiről:

Az ünnepek alatti, egyik kedvenc szokásom az, hogy megveszem a gyerekeknek a karácsonyi ajándékokat. Most szintet lépek, mert az összes unokámról is én gondoskodom. És a sornak még nagyon nincs vége, ez egyre izgalmasabb lesz!

Red Velvet Holiday Lip Kit is officially available on KylieCosmetics.com ?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A People beszámol arról, hogy közös hálaadással kezdték el az ünneplést, ahol Kris és édesanyja, MJ és unokatestvére, Cici Bussey is velük vacsorázott. Kim elmondta, hogy hálás az idei nyugalomért, jövőre ugyanis kissé felpörögnek az események:

Hálát kell adnom a családomért, és ezért a csendesebb időszakért is. Ha jövőre megjön a harmadik gyerekünk, akkor viharosabb lesz az életünk.

M.J. is örül, hogy együtt lehetnek:

Új dolog ez nekem, san diegoi lánynak, hogy calabasasi hölgy lehetek.

Khloé afelett érzett örömét osztja meg, hogy több generáció is együtt lehet, amihez a 22 éves Kendall is csatlakozik:

Nagyon kiváltságosak és áldottak vagyunk.

? #KUWTK “A Very Kardashian Holiday” airs tonight! 9/8c on E! #KUWTK @kuwtk

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

Mikor Kylie-ra került a sor, akkor törtek elő igazán az érzelmek:

Nagyon hálás vagyok anyuért, nélküled nem is tudom, mihez kezdenék. Te vagy a földkerekségen a hozzám legközelebb álló személy. Nagyon felnézek rád!

Kris meg is hatódott:

Azért imádkoztam, hogy valamelyikőtöknek legyen gyermeke, és úgy látszik, egy olyan csap nyílt meg, amit nem lehet elzárni. Ez a létező legizgalmasabb kaland, amikor végig nézed, hogy a gyerekeidnek gyerekei születnek. Ez az élet igazi értelme. Áldottnak érzem magam, hogy a lányaimnak is olyan sokat jelent az ünnepi időszak, mint nekem.

összegezte a matróna a gólyahíreket.

Omg ? #kuwtk

A post shared by Kylie Kristen Jenner (@kyliekclips) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló