Celeb

Talán végre megmutatkozott Khloé Kardashian terhes hasa

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.01 | 13:13

Nyílt titoknak tartják, de a celebnő eddig nem erősítette meg, hogy tényleg babát várna. De az internet éles szemű szakértői most meglátták a bizonyítékot a halloweeni fotókon.

Kylie terhességi hírével szinte egy időben a családhoz közel álló források közül többen is megszellőztették, hogy nővére, Khloé is gyermeket vár kosaras pasijától, Tristan Thompsontól. Hivatalos megerősítés viszont még nem érkezett az ügyben, habár mostanában Khloé egyre gyakrabban hivatkozik apuként szerelmére, így volt ez most a nagy halloweeni jelmezbálozással kapcsolatban is, amikor is a szerelmesek a Trónok harcából ismert Daenerys-nek és Khal Drogonak öltöztek be. Sőt, a Snapchatre feltöltött videókon egyesek már a baby bumpot, vagyis a Khloé terhes hasát is látni vélik. Eddig ő maga még nem mondta, hogy „Helló, terhes vagyok!”, mindenki döntse el a látottak alapján, hogy bizonyító erejű-e a felvétel:

A kosaras pasik Halloween-jelmeze témakörben mindenesetre nálunk LeBron James lett idén a nyerő, a Király Stephen King bohócának bőrébe bújt, és még a híres táncot is betanulta hozzá. Igen, ez itt LeBron:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló