Celeb

Meglepő dolog derült ki Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.27 | 16:18

Felmerült, hogy késdobálás is volt, de a procedúra a valóságban egészen más hangulatban zajlott.

Fotó: TV2

Az országot hónapok óta lázban tartó Tóth Gabi kontra Krausz Gábor-válóper vége pont karácsonyra érkezett el. A szakács nyilatkozata szerint a válási folyamat békésen zajlott le.

Noha a házasság végét Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztusban jelentette be, a válóper hivatalosan csak most ért véget. A közös gyermekük, Hannaróza továbbra is mindkettejük közös nevelésében részesül. A szakács a hot! magazinnak nyilatkozva elárulta, hogy a házasságuk hivatalosan is befejeződött az énekesnővel.

“Karácsony előtt jártunk a bíróságon, ahol sikeresen elválasztottak minket. Tehát hivatalosan elváltunk Gabival”

– mondta Krausz Gábor, ezzel reagálva a korábbi pletykákra, melyek szerint még nem indult el a válóperük Tóth Gabival.

A szakács hangsúlyozta, hogy a folyamat teljes békességben zajlott le. A válás során minden kérdésben megegyeztek, és nem merült fel problémás ügy.

“Mindkettőnknek a lányunk, Hanni a legfontosabb, akit továbbra is közösen nevelünk, tehát közös felügyeletben állapodtunk meg. Reméljük, hogy ő a lehető legkevesebbet észlel mindebből, és mindkét oldalon szerető családban nő fel”

– mondta Krausz.

Hozzátette, hogy bár nem érzi magát szomorúnak, mégis némi keserű szájíz marad az emberben egy ilyen szituáció után, mivel a válás azt mutatja, hogy valami nem sikerült. Ugyanakkor kívánja mindkettejüknek a boldogságot, és reméli, hogy az új élet kezdetének ez lesz az alapja.

A szakács viccesen megjegyezte, hogy ha nem reggel nyolckor lett volna a per, még koccintottak is volna.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló