Celeb

Carrie Fisher nem csak Leia volt, de vagány énekesnő is

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.28 | 12:13

A legtöbben Carrie Fisherre a Star Wars Leia hercegnőjeként emlékeznek, de azt kevesen tudják róla, hogy nagyon jó hangja is volt.

YouTube
YouTube

A kedden elhunyt Carrie Fisher gyakorlatilag beleszületett a szakmába: édesanyja, Debbie Reynolds színésznőként, míg apja, Eddie Fisher énekesként kereste kenyerét. Legfontosabb szerepe természetesen a Csillagok Háborúja fő női karaktere lett – emlékezik a Hollywood Reporter. A rendkívül kínos, 1978-ban készült Star Wars Holiday Special című filmben még a klasszikus frizurás Leiaként láthatjuk, ahol énekelve okozza a film talán leginkább vállalható pillanatait:

Később egy dalrészletet adott elő Woody Allen filmklasszikusában, a Hannah és nővérei-ben, mely során nem csak rá adtak ilyen rettenetes szettet:

Ennél merészebb kollekcióban vállalta ’82-ben a playboy-nyuszis szereplést, ahol egy humoros jelenetben Hugh Hefnert kellett volna elcsábítania:

2010-ben alig felismerhetően, meghízva Yoko Ono dalát adja elő a Plastic Ono Band élén:

Majd 2011-ben, édesanyjával vállalt egy duettet Oprah Winfrey műsorában, ahol a Broadway-sztár mama elmondta, hogy mindig is bátorította lányát, hogy énekeljen többet. Közös daluk az Irene című musicalből való, melyben Reynolds három évtizede játszott:

2015-ben, az Ébredő Erő megjelenésére időzítve, Jimmy Fallon tévés műsorvezető egy elég előkelő csapatot rántott össze, hogy egy Star Wars tiszteletadó a cappella dalt adjanak elő. Itt Carrie már világosabb hajjal szerepel:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló