Celeb

Victoria Beckhamet nem ütik lovaggá

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.28 | 18:05

De hamarosan megkapja a Brit Birodalom Rendje kitüntetést, és ő ennek is nagyon-nagyon örül. A Spice Girls egykori tagja férje, David után 13 évvel részesül ebben az elismerésben.

(fotó: Neilson Barnard/Getty Images)
(fotó: Neilson Barnard/Getty Images)

A négygyermekes családanyát divattervezői munkájáért és humanitárius tevékenységéért avatják majd be a Brit Birodalom Rendjébe, a kitüntetés tiszti fokozatát kapja majd meg, ez az, amit David Beckham is elnyert annak idején. Ezzel egyébként még nem jár lovagi cím, sem a tekintélyt parancsoló Sir/Dame megszólítás, de Beckhamék irtó büszkék rá.

Victoria a Spice Girls-ből való távozása után még próbálkozott a szólókarrierjével, de ezt követően fokozatosan a divat irányába fordult, modellkedett is, és közben volt több saját kollekciója is, míg végül 2008-ban megalapította saját márkáját. Ez is szerepel a kitüntetés indoklásában, de valószínűleg sokkal fontosabb az általa végzett humanitárius tevékenység: ő az UNAIDS nevű szervezet egyik jószolgálati nagykövete, amin keresztül az utóbbi években a HIV fertőzéssel élő nők diszkriminációja ellen küzdött.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló