Celeb

Opitz Barbi ismerőse részleteket árult el az énekesnő viharos párkapcsolatáról

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.29 | 15:18

Nemrég még Opitz Barbi eltűnését jelentették a szülei, de azóta szerencsére előkerült, viszont itt még nincs vége a történetnek.

Opitz Barbi édesanyja kért segítséget a közösségi médiában, miután órákon keresztül nem tudta elérni a lányát. Később az énekesnő előkerült és Instagramon állította, csak egy félreértésről volt szó. Telefonja a barátjánál maradt, amíg ő aludt. Ezt követően párja agresszív hangnemben tett közzé üzeneteket, melyeket az énekesnő szüleinek címzett, állítva, hogy azok valótlan dolgokkal vádolják őt.

Az ügyben a Bors kérésére most Opitz Barbi egyik ismerőse is megszólalt.

Van, akin az első percben látszik, hogy kicsoda, és Albert pont ilyen volt. Már amikor megismertük, érezhető volt, hogy uralkodni akar Barbin és igazunk is lett. Az első komolyabb balhé után beszéltem vele és úgy tűnt, érti is, amit mondok neki, de végül csak visszament a sráchoz. Aztán sorra jöttek a viták és Barbi minden alkalommal megbocsájtott. Van, akin egyszerűen nem lehet segíteni, ezért már többen is úgy döntöttünk a baráti társaságból, hogy inkább kimaradunk a balhékból és csak remélni tudjuk, hogy már Barbi is látja, ki ez a fiú, akibe beleszeretett. Úgy tudom, hogy a család megtette a feljelentést, hiszen nem ez volt az első eset. A fiú hosszú ideje sakkban tartja őt, számtalanszor rátámadt Barbira, múltkor pedig még az ajtót is rátörte szegényre… Nem tudom meddig fajul még ez a dolog, de jó lenne, ha Barbi végre kiadná az útját ennek a fiúnak.

Egy idő után kezdtem azt érezni, hogy minden szavam, szavunk hiábavaló. A napnál is világosabb volt, hogy ebből baj lehet, és az is, hogy ezt egyedül Barbi nem látja, mibe keveredett. Mondjuk úgy, hogy akik ismerik őket, nem lepődtek meg azon, hogy végül rendőrségi ügy lett a dologból

– mesélte a neve elhallgatását kérő ismerős.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló