Külföld

Felenged a jég a királyi családban? Katalin békülne sógorával

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.03 | 13:13

A királyi családban régóta dúl már a háború, ám ez most megszűnhet Katalin hercegné kezdeményezésére, aki a betegségével küzdve békét szeretne kötni Harry herceggel és Meghan Markle-lel.

Fotó: Instagram

A királyi család régóta húzódó belső konfliktusai feloldódni látszanak, Katalin hercegné és Vilmos herceg ugyanis meghívást küldtek Harry hercegnek és Meghan Markle-nek, hogy látogassák meg őket gyermekeikkel, Archie-val és Lilibet-tel. A meghívás célja, hogy rendezzék a viszonyukat, amely évek óta megromlott, részben a királyi családból való távozásuk és a nyilvánosság előtt történő személyes ügyek megvitatása miatt.

A családi viszonyok rendezésére irányuló erőfeszítések korábban nem hoztak eredményt, de most újabb lehetőség nyílhat a kibékülésre, különösen Katalin hercegné betegségének fényében. A közelmúltban Harry herceg is felvette a kapcsolatot fivérével, hogy érdeklődjön sógornője állapota felől, ami pozitív előrelépésnek tekinthető.

Archie és a már Kaliforniában születő Lilibet ritka vendég a királyi családban, II. Erzsébet királynő halála előtt csak egyszer találkozhattak vele. A család reménykedik, hogy a jelenlegi helyzetben a családi összetartás erős üzenetet küldhet az alattvalóknak is, és a kedvező fordulat bekövetkezhet. Az eset kimenetele még bizonytalan, de a királyi család tagjai bíznak a helyzet javulásában.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló