Sztárok

A magyar sportolónő 1,5 millió forinttal támogatta a koronavírus ellen küzdő kórházat

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.22 | 12:18

Az idén Ausztráliában újabb Grand Slam-győzelmet kiharcoló magyar teniszcsillag, Babos Tímea szülővárosa kórházán segített.

Sajnos az egészségügy helyzet Magyarországon borzalmas. A koronavírus-járvány miatt pedig az egészségügyi dolgozók sokszor a megfelelő felszerelés nélkül kénytelenek dolgozni. Babos Tímea 1,5 millió forinttal támogatta a soproni Erzsébet kórházat, hogy a dolgozóknak jobb körülményeket biztosítsanak!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

timeababos (@timeababos) által megosztott bejegyzés,

“Nagyon nehéz helyzetben van a világ és így az otthonunk is. Emberfeletti munkát végeznek a kórházi dolgozók (is) világszerte. Szeretnék én is segíteni valahogy, így azonnali segítségként első körben szeretnék felajánlani 1.5 millió forintot a Soproni Erzsébet Kórház dolgozóinak. Tudom, hogy mások is nagyon nehéz helyzetbe kerültek és sokan, saját és családjuk biztonságát kockáztatva végzik a napi teendőik. Kívánok Mindenkinek sok erőt és kitartást! Együtt túlleszünk ezen is, de kérlek legyetek fegyelmezettek! Ha Te is adni szeretnél, itt megteheted: Soproni Erzsébet Kórházért Alapítvány Bankszámlaszám:17600011-00004530-00200004 Sopron Bank Zrt.”

– írta Babos Tímea

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.