Sztárok

Kiderült, hogy mi volt Susan Boyle baja, ami miatt majdnem borult a karrierje

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.23 | 17:18

A brutáljó hangú énekesnőnek komoly problémái voltak, csak éppen nem tudta, hogy miért.

Susan Boyle egy nehéz szülés eredményeként oxigénhiányos állapotban jött a világra, ezért kortársai mögött mindig elmaradt egy kicsit mozgás- és beszédfejlődésben, majd az iskolában tanulási nehézségekkel küzdött. Sokat gúnyolták, míg végül tanulmányait félbe hagyta, sokáig kallódott. 2009-ben azonban váratlanul robbant be a köztudatba, amikor is a Nyomorultak betétdalával nemzetközi ismeretségre tett szert a Britain’s Got Talent tehetségkutató show-műsorban – írta meg a Ragazze.hu.

Boyle-ra ezután óriási nyomás nehezedett, egész élete megváltozott, és egy ponton úgy tűnt, a gigasiker elsodorja őt, hogy magával rántsa a mélybe, mint tette azt oly sok hasonló csillaggal. Boyle-nak hirtelen dühkitörései voltak, sokat sírt és pánikrohamok zárták a négy fal közé, míg nem egy megkésett diagnózis mindent a helyére nem rakott. Az énekesnőnek Asperger-szindrómája van, ami az autizmus spektrumzavarok közé tartozó pszichiátriai kórkép.

A megértés után Boyle-nak lehetősége nyílt megküzdési mechanizmusokkal is megismerkednie, így máris megtanult alkalmazkodni új helyzetéhez, és megértette múltbéli kudarcait. A diagnózis mondhatni megváltoztatta az életét. Továbbra is félénk is visszahúzódó, de már sokkal könnyebben kezeli a mindennapi kihívásokat, így karrierje is új erőre kapott. Járja a világot, és hamarosan új albummal jelentkezik majd.

Nyitókép: 123rf.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.