Sztárok

Shia LaBeouf és FKA Twigs kavarnak?

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.26 | 10:54

Érthető lenne, mindkettő extrém, fura arc. Az állítólagos kapcsolatuk nem hivatalos ugyan, de szemtanúk látták amint az amerikai színész elhagyja az angol énekesnő londoni lakását. Jogosan merül fel a kérdés: járnak, vagy csak futó szex volt?

Fotó: Valerie Macon (AFP Photo)

A 32 éves színészt és a 30 éves énekesnőt akkor fotózták le, amikor együtt kiléptek utóbbi londoni lakásából, majd elsétáltak együtt a boltba bevásárolni, aztán pedig vissza. Könnyed, laza hétköznapi ruhákat viseltek, és egyáltalán nem érdekelte őket, hogy le lettek fotózva, nem vettek a dologról tudomást szemmel láthatóan. A fotókat a Daily Mail fotósa készítette, itt lehet azokat megnézni.

A színész és az énekesnő a Honey Boy című, még bemutatásra váró film forgatása alatt ismerkedett meg és melegedett össze egymással. Shia LaBeouf írta a mozi forgatókönyvét és szerepel is benne, akárcsak FKA Twigs. Az énekesnő egyébként épp szingli, tavaly szakított Robert Pattinsonnal, és LaBeouf sem foglalt, ő is tavaly fejezte be kapcsolatát Mia Goth színésznővel, pedig azt rebesgették, hogy feleségül veszi. De talán majd FKA Twigset vezeti oltár elé helyette, akivel egyébként egészen jól festenek együtt.

Fotó: Jack Taylor (AFP Photo)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló