Sztárok

Harcba keveredtem Orbánnal, mondta George Clooney

  • Szerző:nuus
  • 2020.12.14 | 11:18

A kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész ismét megszólalt Orbán Viktorral kapcsolatban!

Pár hete George Clooney megemlítette Orbán Viktor rendszerét egy interjúban. Szerinte új filmje hangulatát meghatározta, hogy mennyi düh és gyűlöletet van a világban, és Bolsonarót és Orbánt hozta fel példának. Erre a teljes kormányzat ellentámadásba lendült az Oscar díjas színész ellen. Most azonban egy a Guardiannek adott interjúban újra beszélt a magyar miniszterelnökről.

A héten harcba keveredtem Orbánnal

– mondta Clooney.

Clooney új filmjéről beszélt, és elmagyarázta, hogy ezt az apokalipszis történetet, az aktuális események ihlették meg. Világjárvány. Klímaválság. A populista politika és a polgári szabadságjogok eróziója, amelyet olyan jobboldali alakok testesítenek meg, mint Orbán.

Azt gondolom, hogy minden bizonnyal érdemes szembekerülni az ilyen emberekkel, mert zavarban lennék, ha nem állnék ki az olyanok ellen, mint Orbán Viktor. Ha gyerekeink vannak egy olyan időszakban mint a mostani, amikor ez az egész őrület jelen van a világban, szeretném, hogy azt mondhassam: Ezeket a dolgokat tettük, hogy szembeszálljunk velük, és ezekkel az eszmékkel. Nem csak azért, hogy büszkék legyenek. Hanem azért, hogy jobb legyen a világuk.

-olvasható az interjúban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.