Deluxe

Bemutatkozott az új Omega Moonwatch

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.14 | 16:48

Amire az egész óraipar számított, az 1969 óta rendkívül népszerű Speedmaster megújult.

Elmondható az, hogy egy valós frissítés történt. Apró kis reszelgetések és látványosabb változtatások is történtek. Négy acél változatot mutatott be cég: acél tok, acél szíj, acél hátlap, plexi ez a legolcsóbb modell amely acél szíjjal érkezik 6100 euróért, ha a textil szíj is elég, akkor 5800 eurót kell érte kifizetni.

A kifutó modellekhez képest 23%-os a drágulás. De mit kapunk ezért a pénzért amiért megéri az új modellt választani?
Az óra hasonlóan néz ki, de ez a modell pont arról szól, hogy a hatvanas évek örökségét viszi tovább apránként modernizálva a típust.

A szerkezet viszont megújult, pár apró finomítás történt, és végre megkapta az Omega védjegyéül szolgáló koaxiális gátszerkezetet. Ezzel együtt a Master Chronometer minősítés is jár az órához.

Készült még az Omega “sedna gold” elnevezésű a rózsa-, és a sima arany közötti anyagából, valamint fehéraranyból is egy-egy változat, de ezek nem lesznek túl olcsók, hiszen 24100 és 44300 euró közötti áron érhetőek el Németországban .

A közel 25%-os áremelés kifejezetten meredeknek tűnik elsőre, főleg itthon, de az óra sztorija kinézete és az életérzés amit sugall simán megérhet valakinek annyit, hogy hosszabb távon megérje az új modellek valamelyikét beszereznie. Az biztos, hogy a Moonwatch örök klasszikus.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló