Deluxe

Óra-különlegességek: Girard-Perregaux Laureato Absolute Wired

  • Szerző:nuus
  • 2021.02.04 | 12:18

A Girard-Perregaux bemutatta a Laureato Absolute sportóra új, limitált kiadású változatát, hogy megünnepelje e-kereskedelmi platformjának elindítását.

A Laureato Absolute Wired névre keresztelt különkiadás nagyon futurisztikus megközelítést alkalmaz, a karbon üvegből készült tokkal. Bár a 44 mm-es tok a klasszikus Laureato-képletet követi, az egzotikus, futurisztikus anyag használata teljesen átalakította az óra karakterét.

Az anyagot úgy alakítják ki, hogy egymást váltakozó szénszálas és üvegszálas rétegeket összekapcsolják hatalmas hő és nyomás alatt, majd a kívánt formára őrlik. Az egész folyamat nemcsak az anyag egyedi textúrájú megjelenését adja, hanem rendkívül tartóssá és könnyűvé is teszi. Maga a súlya csak 94 gramm.

Míg a tok teste matt fekete keveréket kap, az előlapot elektromos kékes fény gazdagítja. Az óra sötét témájának megfelelő négyszögletes fekete PVD titán tok, fekete számlap, fekete mutatók.

A szerkezet a már bevált GP03300-1058 automata kronográf, amely 46 órás teljesítménytartalékot kínál. A Laureato Absolute Wired kinézetének tökéletes kiegészítése a fekete színű, integrált szövethatású gumiszíj, amely erős, rugalmas és kényelmes viselet. 17 700 dollár az ára, és csak 88 darab készül belőle mely, csak a Girard-Perregaux új e-kereskedelmi platformján lesz megvásárolható.

Annak ellenére, hogy 230 éves lett, a Girard-Perregaux nem szándékozik megrekedni a múltban. Valójában az e-kereskedelem elindítása csak egy a sok olyan lépésből, amelyet Girard-Perregaux 2021-ben meg fog tenni, amely tükrözi a folyamatos fejlődésre és a versenyelőny fenntartására való törekvés filozófiáját.

– mondja Patrick Pruniaux vezérigazgató.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.