Deluxe

Ez az Adidas x Gucci esernyő fél millióba kerül, és nem véd az esőtől 

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.19 | 10:48

Bár garantáltan divatosan fogsz kinézni, ha átázol.

A két divatnagyhatalom együttműködése váratlan volt, de a divatrajongók és a hypebeastek egyaránt elismerően bólintottak Alessandro Michele 2022-es őszi, sportos kollaborációjára.

De egy különleges kiegészítő kiemelkedett a kollekcióból az új Adidas x Gucci luxus esernyő. Az esernyő kétségtelenül az egyik legszebb, amit valaha is láttam, annak ellenére, hogy közel fél millió forintos árcédulája van. Egyértelműen a legjobb része a G betűbe faragott nyírfa fogantyú.


Ám az internetezők árnyékot vetettek erre a tervezési hiányosságra. Ez a gyönyörű esernyő nem bírja az esőt, és egyáltalán nem tesz semmit azért, hogy megvédje tulajdonosát az esőtől. A tekintélyes márkák senkit sem vertek át, hiszen a Gucci online áruházának leírásában egyértelműen szerepel:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a termék nem vízálló, és napvédelemre vagy dekoratív használatra szolgál.

Ami felbőszítette a vásárlókat, hogy miért nem tudtak valami hasznosat készíteni ezért a túlzó árért. Egy esernyő, amely nem véd meg az esőtől, ugyanolyan hiábavaló, mint a palackozott levegő. A luxusmárka azonban gyorsan reagált, és változtatásokat eszközölt és a Gucci a termék nevét esőernyőről egyszerűen “ernyőre” változtatta.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló