Deluxe

Új luxusvonatot kap Európa, Budapestet is érinti majd!

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.22 | 15:48

Egy francia startup olyan hálókocsis vonatokat tervez, amelyek saját fürdőszobával, szobaszervizzel, felszerelve járják Európát, és ultra-luxus magánlakosztályokat kínálnak.

Az álmok, hogy egy luxusvonaton utazhassunk a legpazarabb kényelmi szolgáltatásokkal és a festői tájban gyönyörködve utazzunk az európai országokban, közelebb állnak a valósághoz, mint gondolnánk.

Egy új francia vasúti startup bejelentette, hogy nemzetközi vasúti szolgáltatásokat tervez indítani, megcélozva a fenntarthatóbb és kényelmesebb utazási lehetőségeket kereső utasokat.

A Midnight Trains 2024-ben Európa-szerte indít majd járatokat.

Egy olyan világban, ahol olyan emberek, mint Elon Musk, Jeff Bezos a csillagközi álmot árulják, a Midnight Trains célja, hogy a földön gazdagabbá tegye az életet és az élményeket kifinomult és fényűző kalandokkal a guruló boutique hotelekből álló flottája fedélzetén. Vessünk egy pillantást a dicsőséges és eredeti Trans-European Express felpimpelt változatára:


A Midnight Trains a fenntarthatóbb és kényelmesebb utazási lehetőségeket kereső utasokat célozza meg. A Midnight Trains társalapítója, Adrien Aumont úr szerint: “A Midnight élen jár ennek a több mint egy évszázados terméknek az újra feltalálásában”.


A fedélzeti kényelem a “magánéletet, a biztonságot és a nyugalmat” helyezi majd előtérbe, Minden egyes fülke kizárólagosan foglalható.


Minden lakosztály foglalható szólóban vagy duóban, vagy csoportosan család és barátok számára, igény szerinti filmekkel és kiváló minőségű ágyneművel, az étkezéseket pedig az étkezőkocsiban veszik fel, vagy a szobába szállítják.


A Midnight Trains kellemes hangulatot teremt a fedélzeten, az étterem és a bár szezonális termékeket, koktélokat és borokat kínál.

A Midnight Trains úgy döntött, hogy az elképzelt vonathálózat központját Párizs képezi majd. A vonat Madridot, Lisszabont, Portót, Milánót, Velencét, Firenzét, Rómát, Bécset, Prágát, Budapestet, Berlint, Hamburgot, Koppenhágát és Edinburgh-t fogja összekötni.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló