Deluxe

100 millió dolláros jumbo jet inkább repülő luxusfürdő, mint szokványos magángép

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.23 | 14:18

A washingtoni Greenpoint Technologies a Boeing Business Jet Max 8-ra készített őrült koncepciójával visszahozta az égbe a mennyországot.

A washingtoni Bothellben működő Greenpoint Technologies a Boeing Business Jet Max 8-ra készített őrült koncepciójával visszahozta az égbe a mennyországot. A Retreat névre keresztelt BBJ MAX 8 belseje a pihenés paradicsoma az előkelő világutazók számára.

A fantasztikus koncepció, amely egy luxusfürdő érzését idézi fel, döntős a Society of British & International Design Awards versenyen, és nemrégiben elnyerte a Nemzetközi Yacht & Aviation díjat.

A Retreat egy eredeti Greenpoint Design-belső, és ez a díj egész csapatunk hatalmas tehetségét mutatja be

– mondta Annika Svore Wicklund, a Greenpoint tervezési igazgatója.

A Retreat figyelemre méltó jellemzői közé tartozik a fokozatos, átlátszatlan üvegfalakkal burkolt lakosztály, a túlméretezett OLED monitorok, amelyeken videók jelennek meg a célállomásról. A kabin mennyezetén a panelrendszer magasfényű fémbevonata egy csillogó folyóra emlékeztet. Míg a kapszulaszerű forgószékek futurisztikusabb érzést kölcsönöznek ennek a térnek, számos természetes kiegészítő, például élő növények és belülről megvilágított terráriumok kiegyensúlyozzák a biológiai miliőt.

A Boeing Business Jetek kiváló utasszállító repülőgépek, amelyek luxus-konfigurációkkal rendelkeznek, beleértve egy fő hálószobát, egy zuhanyzós mosdót, egy konferencia/étkezőhelyiséget és egy nappalit.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló