Deluxe

Deluxe: Ennél a hajónál ma már nem fogsz szebbet látni!

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.25 | 08:18

Ez a gyönyörű szuperjacht szinte teljesen üvegből készült belső terével, a tengerre néző medencével és egy hatalmas lakosztállyal tuti lenyűgöz.

A 2023-ban leszállítandó X-Space öt fedélzettel rendelkezik. Az élvonalbeli belső tereket Piero Lissoni tervezte. Bernardo Zuccon így nyilatkozott erről a nagyszerű hajóról:

Az X-Space projekt nem egy csodálatos úszó szerkezet, hanem egy csodálatos életre szóló hajó megalkotásának vágyával született

A fedélzeten egy privát apartman, dolgozószoba, nappali és egy nagyméretű kabin található a szuperjacht tulajdonosának.


Ez a kabin egy privát teraszra vezet az orrban, 30 négyzetméteres napozóterasszal és úszómedencével. Piero Lissoni elmondta:

Az X-Space-t arra kényszerítették, hogy szinte teljesen üvegből készült hajóvá váljon. Nagy üvegfelületek, nagy ablakok, és néhány kabinban már nem is nyílászárók, hanem üvegfalak vannak. A belső tér ráerőltette magát a külsőre, és a külső olyan rugalmas és jól megtervezett volt, hogy a belső tér szinte teljesen természetes módon alkalmazkodott önmagához. Azt hiszem, ez a leginnovatívabb tér, amit eddig szuperjachton láttam, és lehetővé tette, hogy egy kompakt hajót hozzunk létre, de rendkívüli arányokkal és a Sanlorenzo egyedülálló minőségével.


Egy másik csúcspont a kényelmes “multifunkciós” terasz, amely egy hatalmas, üvegszegélyű medencének ad helyet, amely úgy olvad bele a tengerbe, mintha végtelen víz lenne. A vendégek számára egy szabadtéri nappalit is sikerült bepréselni, amely a hátsó részen egy két kanapéval felszerelt pihenőhelyhez vezet.

A hajó állítólag 4000 tengeri mérföldet képes megtenni 10 csomós sebességgel, és hamarosan láthatjuk majd a tengereket szelni, mivel az első egység építés alatt áll, és 2023-ban leszállításra kerül.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.