Deluxe

Deluxe: Az apartmanokkal felszerelt hatalmas jacht nem álom többé

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.01 | 16:48

Ez a 600 millió dolláros, 728 láb hosszú jacht lesz a világ első magánrezidenciákkal rendelkező szuperjachtja, és 39 ultra luxuslakást kínál majd, amelyek darabonként 11 millió dollártól indulnak.

Utat a Somnio a világ legnagyobb szuperjachtja lesz. A hatalmas, 33 500 tonnás hajón 39 luxuslakás lesz, a svéd Tillberg Design és a brit Winch Design tervezte a lakásokat és a kényelmi tereket. A szupergazdagoknak szánt, úszó társasházban 9,5 millió eurótól kezdődnek a lakások, amelyek hat fedélzeten lesznek elosztva. Persze mindegyik teljesen testre szabható. Konyha, edzőterem, könyvtár, belső-külső étkezőhelyiségek és minden amire csak gondolni tudunk.

Erik Bredhe kapitány, a Somnio társalapítója egy nyilatkozatban elmondta: A Somnio (ami latinul azt jelenti, hogy álmodni) a világ legnagyobb jachtja lesz hosszában és térfogatában, és a tengeren elérhető legjobb minőséget kínálja majd az apartmanok tulajdonosainak. A tulajdonosok hozzáférhetnek majd egy “látványos”, 10 000 palack kapacitású borospincéhez és kóstolóteremhez, éttermek és bárok választékához, valamint egy fedélzeti strandklubhoz, amely vízi sportolási lehetőségekkel rendelkezik.

A tehetős rezidensek a “hétcsillagos” szolgáltatás mellett nem csak a mennyei kényelmet élvezhetik a fedélzeten, hanem a világ legjobb kikötőihez is hozzáférhetnek, mint például a Földközi-tenger, New York, a Csendes-óceán déli része, valamint expedíciókat tehetnek az Antarktiszon.

A világjárvány bebizonyította, hogy bolygónk nem éppen a legbiztonságosabb hely, ahol élni lehet, és ez újra megtörténhet, ami miatt az olyan szuperjachtok, mint a Somnio, remek lehetőség a milliárdosok számára, akik megengedhetik maguknak, hogy elmeneküljenek a kemény valóság elől. A jacht a legmagasabb szintű biztonság mellett világszínvonalú orvosi ellátást is nyújt, mivel a tulajdonosokat távol tartja a járványoktól és más globális kockázatoktól.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló