Deluxe

Deluxe: Egy óra a Mario fanatikusoknak, itt a NintendoXTAG Heuer

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.10 | 17:20

A videojátékos világ egyik legismertebb karaktere, Mario ihlette a TAG Heuer legújabb okosóráját, amelyet lehet imádni, vagy gyűlölni, de el kell ismerni, hogy elég menő lett.

Az óra Marióra emlékeztet, ami annak köszönhető, hogy a gyártó a japán játékos céggel, a Nintendóval együtt készítette azt.  A terméket a Google-féle Wear OS működteti, ami lehetővé teszi, hogy Mario megjelenjen a kijelzőn, bár biztosak vagyunk abban, hogy sokan jobban örültek volna annak, hogyha egy mechanikus darab kapta volna meg ezt a külsőt. De ne szaladjunk előre.

Az óra képes követni a felhasználó lépteit, amit bizonyos távolság után egy különleges animációval jutalmaz, illetve négy különböző számlapot kínál.

Azonban ami a külsőt tekinti, persze kapott egy „M” betűt formázó koronát. Ez egész konkrétan az 1985-ös Super Mario Bros. logójára hasonlít. Az óra hátulján egy feliratot találni, amely jelzi, hogy a termék egy különleges kiadás része. Azt, hogy mekkora lesz rá a kereslet, még nem lehet tudni. Viszont legalább egyedibb mint az előző modellek.

Kéne? Talán.

Kéne mechanikus órában? Naná!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.