Életmód

Ragyogó arcbőr 11 ezer méteren

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.28 | 11:18

Felfedik szépségtitkaikat az Emirates légiutas-kísérői

A több mint 21 ezer Emirates utaskísérő mindig kifogástalan megjelenése túlmutat a védjegyükké vált vörös rúzson. A légitársaság egy egész szépségközpontot tart fent, ahol szakemberek segítik őket abban, hogy bőrük mindig ragyogó, sminkjük pedig tökéletes legyen. Az idén 5 ezer új, remélhetőleg minél több magyar belépővel bővülő légiutas-kísérő csapat szépségtitkát, most mindenki megismerheti.

Az Emirates-hez csatlakozó új légiutas-kísérők a professzionális utaskiszolgálás, vendéglátás és vészhelyzeti protokoll elsajátításán kívül, azt is megtanulják, miként képviselhetik megjelenésükkel a világ legnagyobb nemzetközi légitársaságát. A dubaji Emirates Beauty Hub szakemberei személyre szabott sminkelési, bőr- és hajápolási, táplálkozási, valamint életmódbeli tanácsokkal segítik őket. A szépségközpontban ingyenes mesterkurzusokon és márkakollaborációkban is részt vehetnek. A legutóbbi képzést a Dior sminkmesterei tartották, akik azon túl, hogy megosztották a résztvevőkkel a legújabb szemöldök- és pirosítótrendeket, kitértek a tökéletes smink alapjára is, vagyis az arcbőr hidratálására.

Az Emirates utaskísérőinek szépségtitka

A bőr hidratáltságának megőrzése elengedhetetlen az utaskísérők számára, amit egyrészt bőrápolási termékekkel, másrészt belső hidratációval – folyamatos folyadékbevitellel – érnek el.
Mielőtt felvinnék a sminket, alaposan megtisztítják arcbőrüket, majd tonizáló kozmetikumot használnak, ezt követően különböző hatóanyagú, például C- és D-vitamin vagy hialuronsav-tartalmú szérumokat, végül pedig hidratáló és napfényvédő krémet masszíroznak a bőrükbe.

Sminkjüket – ami kötelező elemként az alapozót, a szempillaspirált és az „Emirates-piros” rúzst foglalja magában – mindig sminkfixáló spray-vel rögzítik.
Napközben időnként rózsavizet permeteznek az arcukra, ami egyszerre frissítő és nyugtató hatású.

Ezekkel a lépésekkel marad arcbőrük ragyogóan egészséges, sminkjük pedig kifogástalan, még egy több mint 10 órás repülőút során is.

Új élet Dubajban, karrier a felhők felett

Magukra öltve az elegáns egyenruhát és elkészítve a tökéletes sminket, az Emirates légiutas-kísérői 85 ország több mint 150 városába utazhatnak, ahol tapasztalatot és számtalan élményt gyűjthetnek. Az utaskísérői pozíció előnyei közé tartozik a bőséges juttatási csomag, amelybe többek között adómentes fizetés, dubaji bútorozott lakás, pihenőidő alatti ingyenes szállodai tartózkodás, fogászati-, egészségügyi- és életbiztosítás, a lakás és munkahely közötti transzfer, kedvezményes repülőjegyek, továbbá a barátok és családtagok által érvényesíthető utazási kedvezmények is beletartoznak.

Az új légiutas-kísérő pozíciók betöltésére jelentkezőket az Emirates a Budapesten március 2-án, 9 órától a Novotel Budapest Centrumban, Szegeden pedig március 4-én, 9 órától a Novotel Szegedben tartandó toborzó nyílt napokra, angol nyelvű önéletrajzzal és egy friss fényképpel várja.

A részvételhez nincs szükség előzetes regisztrációra, de az érdeklődők már az eseményt megelőzően kitölthetnek egy jelentkezési adatlapot az Emirates karrieroldalán: www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló