Nők

Nemcsak a húszéveseké a világ – Nézze meg az ötvenes bombázókat!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.01 | 15:34

Gyakran mondják, hogy a 40 az új 20, az 50 az új 30. Pedig fölösleges az elmúlt fiatalságon keseregni, hiszen számos híresség bebizonyította, hogy nagymamakorban is lehet valaki dögös, szexis, és nem csupán plasztikai sebészek segítségével.

A bűbájos Elizabeth Hurley-ről nehéz elhinni, hogy már közel jár a hatvanhoz, az idén júniusban lesz 59 éves. A brit színésznő 29 évesen lett az Estée Lauder arca, és a csúcskozmetikumokat gyártó cég hűséges hozzá, a mai napig foglalkoztatja reklámkampányaiban. Hurley egy gyermek boldog édesanyja, és annak ellenére, hogy a magánélete nem mondható túlzottan mesésnek, a szépséges színésznő igazi kemény csaj, akit nem törnek meg a buktatók. Azt, hogy mennyire odafigyel önmagára, bizonyítják instagramos fotói is, egytől-egyig szemet gyönyörködtetők. Persze az szinte biztos, hogy az arcát plasztikai műtéttel fiatalították, de a teste bizony kemény edzések és fogyókúrák eredményeképpen olyan, hogy egy húszéves is megirigyelhetné.

Elizabeth Hurley közel a hatvanhoz is gyönyörű / Instagram

Jennifer Lopez, azaz aktuális nevén Jennifer Lopez Affleck, hiszen évtizedek után ismét Ben Affleck oldalán találta meg a boldogságot, ugyancsak az ötven fölötti, dögös szépségek táborát erősíti. A Puerto Ricó-i származású énekes-színésznő az idén júliusban lesz 55 éves. 2011-ben az amerikai People magazin több százezer szavazat alapján a világ legszebb nőjének választotta. Lopez, becenevén JLo nem titkolja, hogy több plasztikai beavatkozáson is átesett, ám ahogyan Hurley, ő is keményen megdolgozik azért, hogy a teste is kifogástalan legyen. Formás hátsója pedig állandó téma: több millió dolláros biztosítás óvja csinos domborulatait. Az sem titok, hogy a keblét is mesterségesen “növesztette meg”, de ahogyan az arca plasztikáztatását, úgy ezt is ízlésesen, túlzásoktól mentesen csináltatta meg. Nem is csoda, hogy ötvenen túl is őt választotta egy neves fehérneműcég a reklámkampányához.

Jennifer Lopeznek 55 évesen sincs takargatnivalója / Instagram

Ha már Jennifer, akkor nem maradhat ki mindenki “jóbarátnője”, Jennifer Aniston sem a sorból. A félig görög származású, eredeti nevén Anastassakis épp a közelmúltban töltötte be az ötvenötöt, és ő aztán tényleg elmondhatja magáról, az idő múlásával egyre szebb lett. Azt pedig sosem tagadta, hogy jó néhány plasztikai beavatkozáson átesett. Igaz elsősorban nem is a kora miatt, a karrierje követelte meg. Annak idején, amikor még egy volt a castingon várakozó fiatal színészek közül, kerek perec megmondták neki, hogy először is le kell fogynia minimum 15 kilót. Sőt, át kell operáltatnia túlságosan nagynak ítélt orrát, valamint egy igen fájdalmas állkapocsműtétnek is alá kell vetnie magát. Aniston elszántsága győzött, ledolgozta a felesleget, és átoperáltatta az arcát. Nem sokkal később bekerült a Jóbarátok / Friends című sorozatba. Habár szépsége vitathatatlan, a szerelmi élete kész katasztrófa, viszont színésznőként sikerült kitörnie a sorozatsztárságból, számos mozifilmben játszott és játszik főszerepet, és rajta sem fog az idő.

Jennifer Aniston ötvenen túl is lélegzetelállító /Instagram 

Nem csupán a hollywoodi sztárok dicsekedhetnek ötvenen túl is a szépségükkel, a magyar nők között is akad jó néhány, aki irigylésre méltó formában van. A bombázók táborát erősíti Détár Enikő, aki szinte hihetetlen, de a napokban ünnepelte a 60. születésnapját. Feszes, gyönyörű idomaiért keményen megdolgozik, naponta edz, és persze a színpadi mozgás, a tánc is karban tartja. Közösségi oldalán mesélt arról, milyen jól érzi magát, és azt is elárulta, hogy egyáltalán nem zavarja az idő múlása.

“Egy fehérneműmárka kért fel fotózásra. Azt vallom, nőnek lenni jó! Az évek múlásával változnak a női léthez kapcsolódó pozitív előnyök és élmények. A sokadik X-en túl elgondolkodtató és persze örök vita tárgya, hogy mi az ízléses mértéke a női test megmutatásának. Azt gondolom, ízléses fotók készültek és függetlenül a kortól minden nőnek kellenek szép felvételek, amelyek még több X elmúltával felelevenítik az emlékeket, és amire mi magunk is azt mondjuk “EJHA”.”

Détár Enikő 60 évesen is csúcsformában van / Facebook / Márta Csorba

 

 

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló