Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Életmód

Ezekben a városokban nézik a legtöbb pornót

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.04 | 09:18

A PornHub statisztikai adatai mindig érdekesek, és sok tanulsággal szolgálnak arról, hogy hol néznek a legtöbbet pornót, és hol néznek a legkevesebb ideig.

A Pornhub éves áttekintése tartalmazza azokat az országokat, ahol a legtöbben látogatják meg az oldalt. Nagy népességük és nagy földrajzi területük miatt sok ország simán előnyben van. De mi lenne, ha a városokat néznénk, akkor ki győzne? És persze, az is érdekes, hogy hol mit néznek, illetve átlagosan mennyi időt tudnak foglalatoskodni.

Nézzük is:

 

New York City a Pornhub első helyén szerepel, bár 8,5 millió lakosával (ha az elővárosokat nem nézzük)  csak a 26. helyet foglalja el a legnépesebb városok listáján. Ezt követi a második helyen London, amelynek lakossága New Yorkhoz hasonló, 8,1 millió. A Párizs a harmadik helyen áll, de csak 2,1 millió lakosa van, ami azt jelenti, hogy a városban egy csomó pornónéző lakik. Legyünk őszinték, az Eiffel-torony végülis nem más mint egy nagy fallikus szimbólum, amely folyamatosan emlékezteti a lakosokat arra, hogy ideje meglátogatni a Pornhubot.

Az Egyesült Államokban 7 város van a top 20-ban, Ausztráliában 3, Japánban és Olaszországban egyaránt 2. A 20 legfontosabb város együttesen a Pornhub napi forgalmának 16,8% -át teszi ki, durva.

Na de miket is néznek:

A Pornhub látogatással átlagosan világszerte 10 perc 13 másodpercet töltenek el. A 20 legjobb város közül Szöulban a leghosszabb látogatási idő 12 perc 15 másodperc.  A japán városokból érkező látogatók általában sokkal gyorsabban mennek el (legalábbis az oldalról), hiszen kevesebb, mint 9 percet töltenek az oldalon. A nagyvárosokban, például New Yorkban, Londonban, Párizsban és Torontóban sokféle multikulturális lakosság él, így nem meglepő, hogy az etnikai kategóriák viszonylag népszerűbbek, mint nemzeti átlaguk. Az indiai 57% -al népszerűbb New York-ban, 42% -al népszerűbb Londonban, 76% -al Párizsban és 92% -al Torontóban, mint az adott országokban átlagosan.

A Brisbane-i látogatók 19% -al nagyobb valószínűséggel választják a tetovált nőket és 17% -al több öklözést néznek. Mind Rómában, mind Milánóban az olasz látogatók nagyobb valószínűséggel nézik meg a bukkake videókat, míg a varsói látogatók 10% -al többet néznek biszexuális videókat, mint Lengyelország többi részén.

Ezeknek a városoknak a látogatói többsége mobil eszközöket használ, amikor a Pornhub-ra tévednek, de Texas állam kiemelkedik a látogatók 94%  használ telefont vagy tabletet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.