Lélek

Neked is ez a munkád? Készülhetsz a válóperre!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.08 | 13:40

A statisztikák szerint a munkádnak igenis nagy szerepe van abban, ha a kapcsolatod zátonyra fut és szakítasz vagy elválsz a társaddal. Lássuk, milyen szakmák és foglalkozások lettek feketelistások!

A Joy magazin összeállította a top 8-as listát, amelyen olyan foglalkozások és munkakörök szerepelnek, ahol nagyobb az esélyed a válásra. Mondjuk néhány munka láttán ez nem is csoda.

#8. Masszázsterapeuták

A lista végén a masszázsterapeuták végeztek, akik munkájukból kifolyólag rengeteg emberrel érintkeznek fizikailag. Ez ugyan nem jelent megcsalást automatikusan, mégis sok problémát és feszültséget okoz a párkapcsolatban.

#7. Táncosok és koreográfusok

Ők is felkerültek a listára, és bár itt is sokszor a féltékenység áll a háttérben, nem ez a fő válóok. A táncosok ugyanis rengeteg időt fordítanak a gyakorlásra, ami szinte minden szabadidejüket felemészti. Nem csoda, ha a párjuk ezt zokon veszi.

#6. Telemarketingesek

Brutálisan stresszes meló, így nem csoda, ha a nap végére ezek az emberek nem túl jókedvűek. Ez viszont óriási mértékben hat ki egy házasságra.

#5. Légiutas-kísérő

Ezt szinte meg sem kell magyarázni. Folyton úton vannak, ráadásul szinte mindig egy másik időzónában tartózkodnak, így a kapcsolattartás is akadozik. Nem csoda, ha ezt megsínyli egy házasság.

#4. Kaszinóban dolgozók

Bár Magyarországon nem sok kaszinó van, ám a világon annál több. Aki ezen a területen dolgozik, nem biztos, hogy sikeres házasságot tudhat otthon. Ennek oka statisztikák szerint a rengeteg stressz, amit az állás magával vonz, de az alkohol és a közeg is gyakori kiváltója annak, hogy egyesek félrelépnek.

#3. Egészségügyi dolgozók

Dobogós helyezettek lettek az egészségügyi dolgozók. Ez a munka, legyen szó orvosról, nővérről vagy lényegében bárkiről a szakmában, rendkívül stresszes és messze nem hagy elegendő szabadidőt az embereknek. A folyamatos másokról gondoskodás miatt az egészségügyi dolgozóknak nehéz igazán jelen lenni a kapcsolatukban, az időbeosztásuk is rémes tud lenni, ez pedig vezethet váláshoz.

#2. Sztriptíztáncosok

Nem meglepő, de a sztripperek körében elég magas a válások aránya. A munkájukból kifolyólag az erotika szerves részét képezi a hétköznapjaiknak, és még ha érinteni tilos is őket tánc közben, a féltékenység hamar felüti a fejét minden kapcsolatban. Ráadásul kevesen viselik jól, ha párjukra idegenek csorgatják a nyálukat.

#1. Bárpultosok

A legelső helyen a legfrissebb statisztikák szerint a bárpultosok, diszkók és egyéb kocsmák pultosai szerepelnek. Bizony, ők azok, akik a legtöbbször válnak el! Ez a munka szinte “megköveteli” a flörtölést a vendégekkel, és ha valakivel megvan a vonzalom, a hangulat és a flört hatására könnyen tévútra léphetnek sajnos.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló