Horoszkóp

Szerelem és dráma! Ez vár 3 csillagjegyre is, közöttük vagy?

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.10 | 13:00

Álmodd meg a nagy találkozást! A mai újhold komoly változásokat hozhat!

Ebben az időszakban, amikor az újhold a Fantázia csillagképében helyezkedik el, az eseményeket saját illúzióink és vágyaink irányítják. Ez a csillagkép a vágyak, álmok és fantáziák területéért felelős, így elképzelhető, hogy valaki konkrét álmokat sző jövőbeli életéről vagy egy hamarosan következő találkozásról egy szeretett személlyel.

Illusztráció: Pixabay

Az újhold a Szaturnusszal, a karma bolygójával együtt találkozik, miközben a Szaturnusz a Hold és a Nap mögött helyezkedik el. Mindezt a Neptunusz, az isteni energia ura is kíséri. Ez azt jelzi, hogy minden új kapcsolat a sors törvényeinek irányítása alá kerül. Tehát a karmikus kapcsolatok, választások és tapasztalatok fontos szerepet játszhatnak az életedben ebben az időszakban.

Milyen jegyekre lesz leginkább hatással ez az időszak?Mutatjuk!

Szűz

Az újhold a párkapcsolati és házassági területen kiemelkedő, így eljöhet az ideje annak, hogy találkozz a sorsodnak szánt partnerrel. Ez az új kapcsolat lehetőséget teremthet a házasság felé vezető útra, vagy az új választott személy teljesítheti álmaidat és elképzeléseidet.

Skorpió

Az újhold a szerelmi szektorban is tündököl, így valószínű, hogy egy új, inspiráló és izgalmas szerelem kezdetén állsz. Ennek a különleges személynek az életedbe való belépése lehet egy kreatív tanfolyamon, az edzőteremben vagy egy utazás során.

Halak

Az újhold a jegyedben ragyog, így lehetséges, hogy leendő párod váratlanul és titokzatos módon jelenik meg az életedben, például utazás során, klinikai találkozók alkalmával vagy akár az interneten keresztül.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.