Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Lélek

Női mell: intim érzékenység és a szexualitás központja

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.12 | 19:55

Csikló, hüvely és a méhnyak izgalmi piramis? Felejtsd el!

A tudomány évtizedek óta mélyed el a női test legérzékenyebb részeinek vizsgálatában. Hosszú ideig úgy gondolták, hogy a csikló, a hüvely és a méhnyak alkotják az izgalom piramisának csúcsát, azonban egy újabb felfedezés rávilágított arra, hogy a mellbimbók ingerlése ugyanazokat az agyi területeket stimulálja. Számos nő számára elegendő lehet, ha pusztán a mellbimbókat izgatják, és már ez hatalmas orgazmushoz vezet.

Illusztráció: Pixabay

Az is megfigyelhető, hogy szexuális izgalom hatására a mell mérete növekszik, a mellbimbók sötétebbek lesznek, minek látványa további izgalmat generál a férfiak számára is. Ebből is érezhető, hogy a női mell nem csupán egy szerv a testen, hanem egy intim kapocs az érzéki élmények és a szexualitás világában.

Nemcsak a termékenység szimbóluma, hanem egyúttal a szexuális vonzerő megtestesítője is. A reklámpiac is kihasználja a fedetlen női felsőtest erotikus kisugárzását, rámutatva a mell vonzó erejére, amivel bizonyára a férfiak is egyetértenek.

Az erősebb nem esetében már nem ilyen egyértelmű: van akinek nagyon izgalmas élmény, ha a mellbimbóját izgatják, míg másokból semmit nem vált ki. Azonban, ha a tudományt vesszük alapul, pároddal mindenképpen érdemes a kísérletezésbe belevágni. Ki tudja milyen orgazmus vár rátok az éjjel folyamán…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló