Nők

Születési hónapod elárulja, milyen vagy egy párkapcsolatban

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.19 | 17:15

Nem is gondolnád, de nagyon sok minden kiderül rólad az alapján, melyik hónapban születtél. Lássuk!

Fotó: freepik.com

Január

A januári nők sokszor agresszívek, és súrolják a rendmánia határait. Ezzel együtt eltökéltek, komolyan veszik az élet dolgait, konzervatív nézeteket vallanak.  Viszont sokszor kritikusak, igényesek, mert a legjobbat akarják kihozni mindenből. Az érzelmeikről nem szeretnek beszélni. Csak azokat az embereket kedvelik, akik közvetlen környezetükben vannak, és akik egy intellektuális szinten vannak velük.

Február

A februári nők nagyon romantikusak, nehéz megfejteni a titokzatos lelki világukat, és hangulatingadozásaikat. Mindig valami különlegesre vágynak, nagy képzelőerővel, absztrakt gondolatvilággal rendelkeznek. Ha a férfi egyszer hazudik nekik, nem bocsátanak meg.

Március

Nagy vonzerővel bírnak és karizmatikusak. Viszont nehezen esnek szerelembe és nehezen mozdíthatók ki az egyensúlyukból. Egy életre választanak maguknak párt.

Április

Született diplomaták. Kommunikatívak, szinte bárkivel könnyen megtalálják a közös hangot. A hibájuk az, hogy gyakran bűntudatot ébresztenek magukkal szemben. Ráadásul szörnyen féltékenyek is. A lelkükhöz csak azokat engedik közel, akikben megbíznak.

Május

Hűségesek az elveikhez, hisznek a meggyőződéseiknek. Morális tartásuk megingathatatlan. Vonzóak, de olykor nehéz a személyiségük.

Június

Kíváncsi természetűek, kommunikatívak és nagy bennünk az alkotás iránti vágy. Mindig mindennel kapcsolatban kifejtik a véleményüket, sokszor anélkül, hogy megválogatnák a szavaikat. A szerelemben a júniusi nő veszélyes játék, a férfiak sokszor a játékszerükké válnak.

Július

Elhivatottak őszinték, és nyitottak, ugyanakkor intelligensek, gyönyörűek, de olykor elérhetetlenek. A hétköznapokban kerülik a konfliktusokat. Azonban a hazugságokat nem tűrik, mert ha egyszer ez megesik, azonnal faképnél hagyják a férfit.

Augusztus

Az augusztusi nők az egoizmus és az önzetlenség tökéletes keverékei. Férfinak mellettük szinte sosincs igaza. Viszont nagyon jó a humorérzékük, de nem szeretik azt, ha kinevetik őket. Mindig a figyelem középpontjában szeretnek lenni.

Szeptember

A szeptemberi nők gyönyörűek, melegszívűek, elhivatottak, de nem szabad velük egyéjszakás kalandba bonyolódni. Igényesek, így férfiak terén is válogatósak.

Október

Az október nők erős és megingathatatlan karakterek. Nagyon érzelmesek, de mások előtt nem fognak sírni. Okosak, sőt ravaszok, csak úgy nem tárják ki a szívüket akárkinek.

November

Aktívak, okosak, és pillanatok alatt kiszúrják a hazugságokat, ezért nem éri meg az érzelmeikkel való játszadozás. Ugyanakkor nagyon tüzesek, mellettük nem lehet unatkozni.

December

A decemberi nők rendszerint türelmetlenek, de nagyon kreatívak, és szerencsések is. Bármilyen szituációból sikeresen jönnek ki, és a férfiak önértékelését is képesek növelni. A titkuk, hogy nyíltszívűek. Az élet kihívásaitól pedig nem rettennek vissza.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.