Ezo

Félárnyékos holdfogyatkozással kezdjük meg a hetet- mutatjuk mit ígérnek a csillagok!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.25 | 09:10

A rákok tisztázhatnak egy megszakadt kommunikációt, a szűznek pénz áll a házhoz!

Kos

Hétfőn a félárnyékos holdfogyatkozás és telihold okozhat feszültséget. A Mérleg jegyében van a Hold, ami a kapcsolataid minőségét helyezi most fókuszba. Ha van olyan ezek között, ami nem a kölcsönösségen alapszik, azt most érdemes tisztázni, rendbe tenni.

 

Bika

Ma segíteni fog téged a tudatalattid egy döntésben, amely érinthet pénzügyeket, de jól jöhet akkor is, ha egy bizonyos személlyel kapcsolatosan kell választ adnod. Kellemetlen helyzet adódhat ugyanis ma, melyben pusztán a rendelkezésedre álló tények alapján nem igazán tudsz majd okosan határozni.

Illusztráció: pixabay

 

Ikrek

Mindenért, amit csak elértél, keményen megdolgoztál és mindig maximális erőbedobással végezted a dolgod, így ha most végre jönnek az eredmények, gyarapodsz és egyre előbbre jutsz, nem kell lelkiismeret furdalást érezned. Dőlj hátra picit nyugodtan!

 

Rák

Talán a közelmúltban valakivel megszakadt a kommunikáció megszokott módja, amit lehet, hogy egy félreértés, vagy a nem megfelelő kommunikáció okozott. Ha a valódi ok nem túlságosan komoly és lehetőséged van rá, igyekezz ma megtörni a jeget és tisztázni, amit csak lehet.

 

Oroszlán

Hétfőn egy ügyben elragadhat a lelkesedés és talán óriási lendülettel veted bele magadat valamibe, ami sikert, pénzt és örömet hozhat az életedbe, de közben egy pillanatra sem szabad elveszítened a józan eszedet. Van esély ugyanis arra, hogy az odaadás figyelmetlenséget és könnyelműséget szül. Jó lenne most elkerülni a hibákat.

Halak

Te nagyon önzetlen típus vagy, és szinte mindig nagy a hajlandóság arra, hogy többet adj magadból, mint amennyit visszakapsz, de hidd el, ez hosszabb távon egyensúlyvesztést okozhat. A Mérleg telihold erre hívja fel a figyelmedet.

 

Szűz

Hétfőn nyerhetsz valamit, vagy pénz állhat a házhoz és talán másképpen és más összegben, mint ahogyan ezt előzetesen vártad, de akkor is örülni fogsz neki. Most talán több dologban is új döntést kell hoznod és a lehetőségeid is megnövekednek, úgyhogy ne kapkodj, gondolj át mindent alaposan.

 

Mérleg

Telihold van a jegyedben, ami a személyes kapcsolataidat helyezi fókuszba. Hozhat persze feszültséget, de van, hogy a konfliktusok felvállalása előre visz minket. Talán éppen ezt kell most megtanulnod. Képviseld az érdekeidet!

 

Skorpió

Hétfőn nagyon komoly erők duzzadnak benned és ha egy tervet valósítasz meg, azt olyan energiával és odaadással csinálod, hogy közben szinte észre sem veszed, hogy körülötted mások is vannak. Legyél óvatos, mert ma telihold is van, ami sok feszültséget szül.

 

Nyilas

A telihold miatt ma mindenki egy picit érzékenyebb, így nagyon ügyelj arra, milyen és mennyire éles kritikát fogalmazol meg a környezeteddel szemben. Lesz olyan is körülötted, aki talán nagyon ki van most hegyezve minden negatív hangra.

 

Bak

Hétfőn valaki erőteljesen szembe mehet az szándékaiddal és benned erős lehet a kényszer, hogy tengelyt akassz az illetővel, és megmutasd neki a határokat. Mielőtt azonban kirobbantanád a háborút, gondold meg, fontos-e az ügy annyira, hogy belemenj egy ilyen konfliktusba.

Vízöntő

Légy ma óvatos azzal, hogy kivel milyen stílusban kommunikálsz, mivel könnyen lehet, hogy egy foghegyről odavetett mondat megsért valakit. Így könnyedén kerülhetsz kellemetlen helyzetbe egy meggondolatlan csípős megjegyzés miatt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló