Ezo

A Halaknak kiélesednek az érzékei, a Skorpió jeleket kap – napi horoszkóp 2024. március 27.

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.27 | 09:05

Szerdán a Skorpió jelébe lép a Hold, ettől erős megérzéseink, sugallataink támadhatnak. Figyeljünk rájuk! Napi horoszkóp következik.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold ma már a Skorpió jegyébe lép, így mindenki érzékenyebb, még ha nem is mutatja. Ma légy egy kicsit megengedőbb a környezeteddel kapcsolatban és legyen ez különösen igaz a szeretteidre. Ne kritizáld őket, ne emlékeztesd őket a hibáikra. Cserébe ők is így fognak viszonyulni hozzád.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A harag rossz tanácsadó és ez a mai napodra különösen igaz lehet, így igyekezz úgy döntéseket hozni, hogy nem kevered bele az érzelmeidet. Könnyen lehet ugyanis, hogy egy nem szimpatikus személy ajánl most neked valami olyasmit, amely anyagilag mindenképpen előnyös lehet.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán előfordulhat, hogy elhatalmasodik rajtad az érzés, hogy szorít az idő, és te nem tudsz lépést tartani vele. Feleslegesen aggódsz! Az a fontos, hogy tedd a dolgodat a megszokott módon és bármikor is éred el a célodat, az lesz a megfelelő idő rá.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Igyekezz ma visszafogni magadat, amikor kritikával illetnéd a környezetedet, mivel elképzelhető, hogy akár egy általad ártatlannak tűnő megjegyzés is vihart kavarhat és ezt nem akarhatod. A Skorpió Hold idején mindenki érzékenyebb – és haragtartó is…

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha nem mennek a dolgok, akkor szerdán próbáld bátorítani, inspirálni a körülötted lévőket. Ezzel most sokkal többet érhetsz el, mint bármely bírálattal. A bizonytalanság, kapkodás ugyanis csak rossz irányba viszi el a dolgokat.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy ügyben olyan kicsinek tűnő, de jelentőségteljes részletek kerülhetnek napvilágra, amelyek megváltoztathatják az álláspontodat, emiatt talán halaszthatatlan teendőid támadnak. Ne várj túl sokat, cselekedj, mielőtt túl késő lenne, lehet, hogy most szinte minden perc számít.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szerdán bármivel is foglalkozz, mindent kétszer is ellenőrizz, a szokásosnál nagyobb ugyanis az esélye egy tévedésnek, vagy egy hibának, amely aztán felboríthatja az egész napodat. Inkább lassabban, megfontoltabban haladj, de ne kelljen semmi se kétszer csinálni.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Skorpió Holdnál felébrednek a rejtett képességeid, és ma szuper megérzéseid, meglátásaid, sugallataid támadhatnak. Hagyd működni a hatodik érzékedet! Ehhez csak annyi kell, hogy picit lelassíts, és figyelj befelé is.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Lehet, hogy ma valaki kritikusan áll hozzá ahhoz, amit mondasz, vagy teszel, de hangozzon el bármi is, ne engedd, hogy elragadjanak az indulataid. Vedd higgadtan tudomásul, hogy nem tetszhet mindenkinek, amit csinálsz.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Sok körülmény megváltozása miatt érdemes lenne egy tervedet alaposan újra átgondolnod, mivel talán időközben megváltozhattak a körülmények. Ne várj hát az utolsó pillanatig, változtass, amíg lehet és készíts elő magadnak egy új stratégiát.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szerdán az lenne a jó, ha ragaszkodnál a tervedhez, és nem engednéd, hogy valaki attól eltérítsen. Nem lesz könnyű dolgod, ugyanis egy közeli ismerősöd igényt tartana az idődre és a figyelmedre. Tedd nyilvánvalóvá, hogy az idő most nem alkalmas számodra a lelki életre.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szerdán a Skorpió Hold kedvez neked. Most nagyon jó érzékkel, antennákkal tapogatod le, mi jár a másik fejében, mik a valódi motivációi. Érdemes ezért ma átbeszélni fontos kérdéseket. Viszont nehezen hajlasz a kompromisszumra, pedig arra is szükség lesz.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.