Nők

Randizol? 5 jel, hogy nem vagy szimpatikus a kiszemeltednek

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.30 | 12:12

Amikor a szívünk valaki után vágyakozik, fontos tudni, hogy vajon viszonzásra talál-e az érzésünk. Dr. Kimberly Moffit, párkapcsolati szakértő, összegyűjtött néhány jelzést, amelyek arra utalhatnak, hogy a kiszemeltednek nem vagy annyira szimpatikus, mint remélted.

Fotó: freepik.com

1. Az “elfoglalt” kifogás

Ha a kiszemelted gyakran hivatkozik arra, hogy túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy találkozzon veled, ez lehet egy jele annak, hogy nem tart téged prioritásnak, és nem jössz be neki annyira, mint szeretnéd.

2. A félénk ölelés

Az ölelés intimitást és meghittséget sugall. Ha az ölelés gyors és távolságtartó, az azt jelezheti, hogy a másik fél nem vonzódik hozzá különösebben.

3. A humor hiánya

Ha nem tudod megnevettetni a kiszemeltedet, arra utalhat, hogy nem érzi magát elég kényelmesen a társaságodban.

4. A fontossági sorrend

Ha csak későn értesülsz a kiszemelted életének fontos eseményeiről, vagy ha másoktól hallasz róla, ez azt jelzi, hogy nem vagy elég fontos számára.

5. A testbeszéd

A testbeszéd sok mindent elárulhat az érzésekről. Ha a kiszemelted keresztezi a karjait, ökölbe szorítja a kezét, grimaszol, ráncolja a homlokát, vagy kerüli a szemkontaktust, ezek a jelek arra utalhatnak, hogy nem érdekled eléggé.

Ezek a jelek segíthetnek abban, hogy reálisan lásd a helyzetet, és döntést hozz arról, érdemes-e további energiát fektetned a vele való randizásba.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.