Ezo

Az Oroszlánnal váratlan dolog történik, a Kos győz – napi horoszkóp 2024. április 3.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.03 | 09:05

Szerdán a Hold a Vízöntő jegyében jár, a Nap a Kosban, ami gondoskodik a jó hangulatról – még akkor is, ha a retrográd Merkúr hozhat akadályokat.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szerdán megtapasztalod, hogy most jó időre félreteheted a félelmeidet a jövőddel kapcsolatban, mivel dolgaid egyre jobban alakulnak. A Nap a Kos jegyében jár, így most tényleg csak annyi a dolgod, hogy nyomd a gázpedált.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma valaki az utadba állhat és igyekszik valamilyen módon akadályokat görgetni eléd. Lehet, hogy meg kell küzdened vele, de esély van arra is, hogy egyszerűen elkerülöd az illetőt. Egyébként pedig vidám napod lesz, mert a Vízöntőben jár már a Hold, és gondoskodik a jó hangulatról.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán sokkal megfontoltabbnak kell lenned az átlagosnál, mivel egy váratlan feladattal találkozhatsz nap közben és emiatt nem a szokott módon kell eljárnod az ügyben. A Merkúr hátrál, ezért könnyen lehet az is, hogy segítséget, támogatást kell kérned valakitől, hogy ki tudj mászni szorult helyzetedből.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Egy helyzetben döntened kell, és ez nyomaszthat. Már egy ideje őrlődsz a két dolog között és nagyon nehezen sikerül elindulnod egyik, vagy a másik irányba, de ma egy előérzet, egy hír, vagy egy váratlan esemény hatására megvilágosodhatsz, miután tudod majd, mi a helyes irány.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán történhet valami, amivel nem számoltál. Mérlegelj, hogy mennyit ér meg neked ez a dolog. Lehet, hogy egy vitával hosszabb távra elveheted a kedvét valakinek attól, hogy megsértse a határaidat, de az is lehet, hogy ezzel csak végül rontasz a helyzeten.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Lehet, hogy vannak gondjaid, vannak akadályok az életedben, de a legfontosabb dolgok rendben vannak és az, amivel kapcsolatban talán ma éppen bosszankodsz, az helyrehozható. Erre kelle koncentrálnod, amikor akadályba ütközöl.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A Hold a Vízöntőben jár, emiatt felerősödik a szabadságvágyad, és úgy érzed, több mozgástérre lenne szükséged. Ne feledd azonban, hogy ez mindig viszonyítás kérdése. A nagyobb szabadság időnként nagyobb magánnyal is jár.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ha úgy érzed, hogy az életed valamely területe nem a megfelelő ösvényen halad, akkor szerdán eljöhet az ideje annak, hogy elindulj egy új úton. Ha például nem becsülnek meg eléggé azok, akik körülvesznek, akkor már csak a saját magad érdekében is muszáj változtatnod.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szerdán visszatérhet az életedbe a múlt. Attól azonban nem kell tartanod, hogy megismétlődnek a régi dolgok. Az már nem jöhet vissza újra, hiszen te magad sem vagy már ugyanaz az ember. Amivel harcolnod kell, az csupán egy belső félelem.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szerdán ismét egy erőteljes lépést tehetsz abba az irányba, hogy az életedben egyensúlyba kerüljenek a munkáddal és a magánéleteddel kapcsolatos célok. Bármit is csinálsz, egyre jobban csinálod, egyre kevesebb idődet emészti fel és egyre többet tudsz a személyes dolgaiddal foglalkozni.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szerdán különösen vigyáznod kell arra, hogy a hozzád befutó információk közül melyiket veszed készpénznek és melyiket kezeled fenntartásokkal. Könnyen lehet ugyanis, hogy valaki tudatosan, vagy akár véletlenül, de megpróbál félrevezetni.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szerdán a megérzéseid arra figyelmeztetnek téged, hogy valami nem stimmel körülötted. Könnyen lehet azonban, hogy most félrevisz az intuíciód, és mindez csak egy film, hír, vagy a múltban bekövetkezett esemény hatására fészkelte bele magát az agyadba.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló