Ezo

A Skorpió csodákra képes, az Ikrek a saját feje után menjen – napi horoszkóp 2024. április 7.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.07 | 10:00

Vasárnap nagyon kedvező bolygóhatások segítenek minket a harmónia megtalálásban.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Egy régóta elhúzódó problémádra vonatkozóan kaphatsz ma jó tanácsot valakitől. Egy, a környezetedben élő idősebb személlyel kapcsolatban is lehetnek gondjaid, ennek megoldása azonban sok türelmet igényel. De most lesz is hozzá kitartása.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Türelem, rózsát terem. Te általában szereted kézben tartani az eseményeket, az irányítást. Ám van olyasmi, amire csak az idő adhat megoldást. Már, ha a legjobbat akarod magadnak, mert azt bizony ki kell várni. És magadban is meg kell érlelni.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap könnyen lehet, hogy többen, több módon is megkísérli valaki, hogy eltérítsen eredeti célodtól, vagy arra tesz kísérletet, hogy beleszóljon abba, miként tedd a dolgodat, hogyan éld az életedet. Hallgasd meg az illetőt udvariasan, azután tegyél mindent úgy, ahogyan neked tetszik.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Van valami, amit már régóta szeretnél nyélbe ütni, de valahogy sohasem szántad rá magadat igazán, hogy bele is kezdj? Ma felteheted magadnak a kérdést, hogy vajon miért nem? Az egész fejben dől el, hidd el. Ha valamit igazán akarsz és koncentrálsz, meg tudod csinálni. Te egészen biztosan.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Vasárnap olyan szituációban fogsz tevékenykedni, ahol különböző emberek, különböző érdekei mentén zajlanak a dolgok, talán nem is egyértelmű módon, a felszín alatt. Ez persze téged, aki szeret nyílt lapokkal játszani, talán felbosszant. A lénye, hogy te legyél nyílt és becsületes!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Fordulópont előtt áll az életed, ezt a mai napon a napnál is világosabban láthatod. Az események, melyeknek ma szemlélője vagy részese vagy, csupán körítésül, magyarázatul szolgálnak saját belső történéseidhez. Vedd észre az üzenetet, ami neked szól!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma még olyasmire is képes lehetsz, amiről még te is azt gondolod, hogy lehetetlen. Mindehhez mindössze arra van szükséged, hogy egy kicsit tágítsd a látóköröd és ne kövesd a szokásos normákat, a bevált gyakorlatokat. Vedd elő a kreatív gondolataidat és akár még csodát is véghezvihetsz!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ha valamiben igazán hiszel, ne várj semmilyen különleges jelre, hanem kezdd el megvalósítani azt azonnal. Hidd el, fantáziáddal, elhivatottsággal és persze kitartó munkával csodákra vagy képes te magad is.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha úgy érzed, hogy túl sok a teher a válladon, vagy egyéb korlátja van annak, hogy megfelelően előrehaladj, akkor ideje lenne megvizsgálni, mik is ezek a gátló tényezők. Biztos, hogy mindenre szükséged van abban a csónakban, amelyben evezel?

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Van, hogy hajlamos vagy túlgondolni a dolgokat, és minden mögött valami eltitkolt szándékot feltételezni, pedig az élet néha tényleg csak annyiról szól, ami elsőre látszik. Ma például valaki minden hátsó szándék nélkül közeledik hozzád és mond neked kedves dolgokat.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csak akkor tudsz az átlagosnál többet elérni, ha te magad is elhagyod ezért a komfortzónád. Most olyan utakkal kísérletezhetsz, amiken eddig még nem nagyon jártál. Ma nagyon jó meglátásaid lesznek az életeddel kapcsolatban.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Akkor érzed magad a legjobban, mikor a pároddal vagy, mostanában azonban lehettek viták. Most viszont olyan hatások érnek, amik helyrebillentik a harmóniát. Nagyon szép nap lesz ez a vasárnap.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.