Ezo

A Kos az álarc mögé néz, a Skorpió olvas mások gondolataiban – napi horoszkóp 2024. április 8.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.08 | 09:05

Hétfőn nagyon jó felismeréseket mutat a horoszkóp, figyeljünk rájuk! Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma figyelj az álarc mögé! Ha valahol rend van és tisztaság, az a külső szemlélő számára talán jól mutat, de önmagában még nem garantálja a sikert. A kérdés mindig az, mi van ez alatt? Ma kiderülhet például, hogy egy első látásra kedvező képet mutató ügy valójában semmilyen értéket nem tartalmaz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn valaki, vagy valakik megpróbálhatnak téged hatást gyakorolni rád és rávenni arra, hogy valami olyasmit tegyél, amit valójában nem is igazán szeretnél. A kérdés az, lesz-e erőd nemet mondani, vagy fontosabb lesz, hogy ezek az emberek hogyan ítélnek meg.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn eredetileg valaminek a kezdete jönne el számodra, de talán magad is érzed, hogy az időközben megváltozott helyzet miatt nem biztos, hogy éppen most kellene belevágni a dologba. Lépj vissza egyet és gondold át ismét az egészet. Ha megváltoztak a külső körülmények, neked is velük kell változnod.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn kevésbé tudsz majd jól teljesíteni, mint ahogyan azt megszoktattad, amelynek csak részben lehet oka az, hogy mostanában kissé erőteljesebben vetted igénybe a szervezetedet. Talán a bioritmusod is a leszálló ágban van, így ha megteheted, tervezz magadnak most egy kissé lazább napot!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Lehet, hogy ma egy kissé érzékenyebb leszel az átlagosnál, így olyasmit is sértésnek, támadásnak veszel, amit inkább csak egy kis ártatlan tréfának szánnak. Igyekezz mindezt kordában tartani, ami persze nem jelenti azt, hogy mindent el kell viselned.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Bár most legszívesebben eltitkolnád egy problémádat mindenki elől, ma mégis okosabban tennéd, ha beavatnál egy hozzád közelállót, hogy egyrészt magyarázatot kapjon néhány veled kapcsolatos furcsaságra, részben pedig azért, hogy igénybe vedd a támogatását. Tud segíteni neked!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Hétfőn egy átmeneti késés, vagy zavar nehezítheti, hogy a dolgaid a megfelelő ütemben haladjanak. Lehet, hogy mindezt némi pénzügyi probléma is nehezíti majd, így igyekezz felkészülni e tekintetben is minden eshetőségre. Nem kell kétségbe esni, a zavar átmeneti lesz, a pénzügyek is hamar rendeződnek, különösen, ha használod az a híres találékonyságodat!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Van egy természetes képességed arra, hogy szinte belelátsz az emberekbe. Képes vagy ösztönösen kitalálni, mi motiválja őket és néha nagy biztonsággal meg tudod tippelni az egyes élethelyzetekre adott reakcióikat is. Ma rájössz, hogy valaki el akar titkolni előled valamit.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Te tudsz gyakorlatias gondolkodni, és ha úgy adódik, hogy meg kell tenned valamit, akkor nem szoktál túl sokat vacakolni. Megteszed, amit kell. Ma azonban egy kicsit légy óvatosabb és vizsgálj meg több elméleti lehetőséget is, mielőtt belekezdesz valamibe.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Hétfőn egy összeesküvés elmélettel, vagy egy pletykával találkozol és talán erős lesz benned az érzés, hogy hitelt is adj neki. Érdemes azonban a dolgokat óvatosan kezelned és azt is megnézni, honnan érkezett az információ. Sokat elmond a dolgokról, ha megismerjük a hírforrást is.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Hétfőn valószínűleg gyakrabban jár majd az agyad egy romantikus programmal kapcsolatos dolgon, és nagyon érzi az ereiben a tavaszt! Ha van kivel szervezned egy ilyet, akkor tedd meg mihamarabb!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Valakinek segítened kell abban, hogy egy kicsit összeszedje magát, vagy, hogy az önbizalma helyreálljon. Igyekezz lelket önteni belé, sorold fel az erényeit és nyugtasd meg, sikerrel fog járni. Furcsa módon előfordulhat, hogy közben a te önbizalmad is növekedni fog.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló