Életmód

Sétálj Starbucks kávéddal a fenntartható jövő felé

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.09 | 11:18

A Föld hónapján limitált kiadású reusable cup, ültethető magkártya és még nagyobb kedvezmény várja a kávérajongókat

A Starbucks Magyarország évek óta részt vesz olyan kezdeményezésekben, amelyek elősegítik a fenntartható jövő megteremtését.

A Föld hónapja alkalmából különböző aktivitásokkal hívja fel a figyelmet a környezettudatos megoldásokra a vállalat:

a kávézólánc áprilisban kedvezményekkel, ajándékokkal és limitált kiadású poharakkal készül vendégei számára.

A Magyarországon az AmRest által üzemeltetett kávézólánc számos olyan kezdeményezés mellé állt már, amelyekkel közösen hozzájárulnak egy fenntarthatóbb jövő kialakításához. A Föld hónapja alkalmából pedig a kávézólánc további kézzel fogható aktivitásokkal ösztönzi vendégeit a fenntartható megoldások választására, különös tekintettel a reusable cup-ra.

Áprilistól a korábbi 160 Ft helyett 200 Ft kedvezményt biztosít azon vendégei számára, akik termoszukba vagy reusable cupba kérik az italukat, ezzel is ösztönözve őket a fenntartható megoldások választására. A hónap közepétől ráadásul minden reusable cuphoz és termoszhoz ajándék jár, az újonnan vásárolt poharak ugyanis magkártyákat rejtenek, amelyeket elültetve új növénnyel gazdagíthatjuk nem csupán otthonunkat, de a Földet is.

A Starbucks környezettudatos kezdeményezéseit mindig nagy örömmel fogadják a vendégeink, ami pedig különösen nagy elismerés számunkra, hogy egyre többen választanak kávézóinkban zöld megoldást, mint például a reusable cup poharakat. Áprilisban ezt a szokást szeretnénk ünnepelni és tovább erősíteni

mondta Kerek Fanni a Starbucks magyarországi brand managere.

A Starbucks Magyarország azokra is gondolt, akik egyszerre szeretnék átélni az egyedi és fenntartható kávéélményt; április 14-től bármelyik grande Iced Shaken Espresso kérhető limitáld kiadású reusable cupban, amely különleges mintájával nem csupán a tavasz energiáját, de az összefogásban rejlő erőt is hirdeti, méghozzá újra és újra


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.