Horoszkóp

A Nyilast különös belső erő vezeti, a Bika jelet kap – napi horoszkóp 2024. április 10.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.10 | 09:05

A Skorpiót a megérzései vezetik, a Bak önmagát adja. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek szerdára.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szerdán is több együttállás látható, ezek közül markánsan hat rád a Hold és a Mars fényszöge. Most semmit sem teszel fél szívvel, teljes erőbedobással működsz. A magánéletben viszont hozhat gubancokat a nagyon is erőteljes függetlenségvágyad.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szerdán egy jel, üzenet, vagy esetleg figyelmeztetés érkezhet hozzád valamilyen ügyben, ráadásul mindez olyan helyről, ahonnan nem is igazán számítasz erre. Vedd komolyan a jelzést és gondolkodj el, miért most és miért onnan kaptad meg.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán erőteljesen hat rád a retrográd Merkúr. Ettől időnként úgy érezheted, mintha a félreértések vígjátékának egy szereplője lennél, mivel nem igazán sikerül valakivel szót értened bizonyos ügyekben. Gondolj arra is, hogy esetleg direkt nem érti az illető, mert egyszerűen nem akarja érteni…

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szerdán igencsak érdekes helyzetbe kerülhetsz. Mindig is érzékeny voltál más emberek problémáira, gondjaira. Most viszont előfordulhat, hogy olyan valakinek kellene segítened, akinek az életvitelével, felfogásával nagyon nem értesz egyet. Ez most bizony feladja a leckét.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán igencsak ki lesznek élesedve az érzékszerveid, szinte harci állapotban vagy, ragadnak rád az információk és minden apró részletet észreveszel, így ha mostanában kezdenél bele egy nagyobb szabású projektbe, akkor eljött a megfelelő pillanat. Indítsd be a motorokat, és taposs a gázra!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha valaki akadályoz, vagy főleg, ha tesz ellened, akkor jogod van ez ellen fellépni és egyáltalán nem kell hagynod magadat. Ma is lehet valaki, aki minden, csak nem jóindulatú… Légy kemény és határozott, húzd meg a vonalat, ha kell!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szerdán majd úgy érezheted, mintha egy titkos jótündér segítségét élveznéd, mivel mindennek, amihez nyúlsz, valamilyen módon pozitív végkifejlete lesz. Valóban létezik az őrangyalod, de talán ezúttal logikusabbnak tűnik az a magyarázat, mely szerint a sikereidet a saját munkádnak és kitartásodnak köszönheted.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szerdán a megérzéseid jó irányt mutatnak számodra, de vigyázz és az eszed is legyen a helyén, mert buktatókkal is kell számolnod. Legyen egy B-terved, ha valami mégsem pontosan úgy alakul, ahogy tervezted. Készülj fel egy esetleges meglepetésre is.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma rendkívül erős belső erő fűt, és ezt körülötted mindenki nagyon jól érzékeli majd. Ha most valamibe belekezdenél, vagy szeretnél elérni valamit, akkor itt az idő, vágj bele! A változásnak gyakran az első időszaka a legizgalmasabb.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nem kell mást mutatnod magadból, mint amilyen valójában vagy, hiszen benned pont azt szereti a környezeted, amilyen vagy. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne okozz néha egy kis meglepetést magad körül. Ma például a párkapcsolatodat is feldobhatod.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Lehet, hogy ma egy kis zavar támad az erőben, egy személyes viszonyodban, mivel egy eseményhez, vagy valaki furcsa viselkedéséhez nem igazán tudod, hogy hogyan viszonyulj. Mielőtt azonban bármilyen irányba is elindulnál, légy óvatos és figyelmes! Itt most talán nem minden az, aminek látszik!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szerdán valakinek arra lehet szüksége, hogy meghallgasd, vagy jó tanácsokkal lásd el, így te lehetsz az, akinek a vállán kisírhatja magát az illető. A környezeted is érzi, hogy milyen empatikus vagy. Arra azért vigyázz, hogy tényleg csak abban adj tanácsot, amiben kéri.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló