Horoszkóp

A Rák megkönnyebbül, a Vízöntő elszánt – napi horoszkóp 2024. április 18.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.18 | 09:05

Kedvező hatással lesz ránk csütörtökön a Nap és a Hold trigon fényszöge. Lássuk, mi minden vár az egyes csillagjegyekre a napi horoszkóp szerint.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Nap és a Hold trigon fényszöge most jelentősen megkönnyíti a dolgodat. Ma semmilyen kibúvód nem lehet arra, ha a napot passzivitásban töltöd. Ez a nap egyszerűen arra van, hogy minden energiádat beletedd, legyen az bármilyen cél vagy projekt.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A hátráló Merkúr még április végig időnként alaposan megkutyulhatja a szálakat. Csütörtökön is lehet egy félreértés. Könnyen lehet azonban, hogy ennek az ügynek most nincs jó megoldása, mert mindenki elmondta az álláspontját, amiből egyelőre nem enged. Az idő viszont majd megoldja.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön kaphatsz egy hírt, ami mellé érdemes odaállni és támogatni. Ráadásul ez most közvetlen kihatással lehet kihatással a te egyéni életedre is. A Hold és a Nap fényszöge most elképesztő pontos intuíciót jelez.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Csütörtökön úgy érzed majd, hogy mázsás súly kerül le a válladról, ha lépsz egy ügyben, vagy ha értesülsz egy téged érintő döntésről. Ha pedig lemegy rólad egy teher, akkor valahog yminden sokkal hatékonyabban megy.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Csütörtökön a nap nagy részében még a jegyedben jár a Hold, trigon fényszögben a Nappal. Hozd mozgásba magadat és körülötted mindent, mindenkit. Élvezed, ha társáságban lehetsz, most érdemes találkozni a barátokkal is.  Ma te leszel a környék energiabombája!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma átlép a Hold a jegyedbe és kedvező fényszögben van a Nappal. Itt az ideje, hogy az elmúlt időszak felkészülése és a tudás, melyet megszereztél végre kamatozzon is számodra. Használd hát ki a kínálkozó lehetőséget és szerezd meg, ami neked jár. Most neked áll a zászló!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Csütörtökön a szavaid különös erővel bírnak, így igyekezz jól megválogatni azokat. Ha jóra használod az erőforrást, melyek belőled árad, akkor duplán teszed a jót magaddal és a környezeteddel is. Ha pedig netán valaki kekeckedni próbálna veled, az hamar meg fogja bánni!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Nap és a Hold fényszöge igazán szép napot ígér. Most harmóniában vannak az érzéseid és a gondolataid a lehetőségeiddel, és igazán jól sikerül, bármit is tervezel csütörtökre. Délután szánj egy kis időt a regenerálódásra, kikapcsolódásra is.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha neked valami mondanivalód van, akkor általában azonnal kikívánkozik belőled és igazán semmi sem szab gátat annak, hogy el is mondd, akinek kell. Ma viszont óvatosabban válaszd meg a szavaidat, mivel azok sok sebet ejthetnek máson.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Téged általában is irritál, ha mások mondják meg neked, mit tegyél, de azt különösen nehezen viseled, ha valaki abba szólna bele, hogy mit érezz, gondolj. Ma éppen ezzel próbálkozhat meg valaki. Persze ő talán nem is tudja, mennyire lehetetlen vállalkozásba kezdett.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A Hold és a Nap fényszöge ma kikristályosítja előtted a célkitűzéseket, az útirányt. Így aztán elég nehéz dolga lehet annak, aki vitába szállna veled, mivel elég határozott vagy és pontosan tudod, mit akarsz. Ha mégis valaki szembeszállna veled, nos, annak fel kell kötnie a nadrágját.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Csütörtökön könnyen lehet, hogy kiderül, mire mész egy váratlan kihívással szemben. Ma ugyanis talán improvizálnod kell egy kicsit, de ha hozod a formád, most is remekül veszed majd az akadályokat.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló