Horoszkóp

A Bika szerencsés, a Skorpiót meglepetés éri – napi horoszkóp 2024. április 19.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.19 | 09:05

Pénteken a Nap a Bika jegyébe lép, ami jó hír, de a retrográd Merkúr továbbra is okoz bonyodalmakat. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma légy egy picit megfontoltabb a szokásosnál.  Bármibe is fogsz bele ma, előtte igyekezz alaposan megtervezni minden lépést, nehogy végül rossz irányba indulj el. Könnyen lehet ugyanis, hogy ez esetben vissza kellene menned a kiindulópontra és onnan indulni újra.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Nap ma belép a Bika jegyébe, és ezzel elindul a Bika hava, ami neked nagyon jó periódust jelez. És ez nem minden: két nap múlva a jegyedben együttáll a Jupiter az Uránusszal, ami felforgató erejű felismeréseket jelez. Most nagyon figyelj a jelekre!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken arra kellene ügyelned, hogy ne akarj túl sok mindent megragadni egyszerre. Lehet, hogy ott van előtted a sok lehetőség és te mindent szeretnél megkapni, de hidd el, jobb biztosra menni, és kicsit kevesebbet markolni…

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken azért elég sűrűn alakulhat a napod. Legyen bármi is az, amivel foglalkozol, az idő főszerepet fog játszani benne. Ahhoz pedig, hogy minden a helyén legyen végül, lehet, hogy egy idegölő helyzetbe is bele kell menned.  Ne aggódj, végül minden egészen jól alakul majd.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken délelőtt számíthatsz némi érzelmi ingadozásra, amivel kelthetsz egy kis feszültséget magad körül. Ha nem akarod, hogy mindenki fejvesztve meneküljön a közeledből, igyekezd kissé visszafogni magadat. Különösen egy ember esetében, mivel ő az, aki igazán a legjobbat érdemli belőled.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Lehet, hogy hirtelen egyszerre több olyan feladatod is lesz, melyet szeretnél hamar letudni, de természetesen neked is megvannak a korlátaid. A legjobb, amit tehetsz, ha felállítasz egy sorrendet és egymás után elvégzed, amit kell. Ne kapkodj, az a legfontosabb!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken készülj fel egy kis szóbeli küzdelemre, mert jó esély van arra, hogy ellenvéleménnyel találkozol nap közben és talán meg kell védened az álláspontodat. Persze gondolkodhatsz úgy is, hogy egyszerűen átsiklasz a dolog felett és azt mondod magadban: Neked is lehet egy véleményed!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Maradj ma nyitott, amikor valaki információt oszt meg veled, még akkor is, ha az, amit hallasz, nem tetszik, vagy egyáltalán nem értesz egyet vele. Különösen arra ügyelj, hogy ne ítélkezz mások felett addig, amíg nem ismered meg minden részletében a dolgok hátterét. Ma lehet részed meglepetésben ezen a téren!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma egy váratlan lehetőség pottyanhat az öledbe és talán ezt most nem lenne rossz ki is használnod. Ha úgy érzed, hogy a dolog belefér az idődbe és a lehetőségeidbe, ne is sokat gondolkodj! Vágj bele, mondj igent, mivel igazán rád fér már egy kis kaland!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken légy figyelmes, nehogy elszalassz egy fontos információt, vagy lehetőséget, amely elhangzik, vagy eléd kerül a telefonodon. Igyekezz odafigyelni minden apró részletre, mivel előfordulhat, hogy valamiről ma csak utólag derül ki majd, mennyire nagy befolyással van az életedre.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma nagyon jó meggyőző erővel rendelkezel, amit kihasználhatnál arra, hogy felvess a környezetedben egy olyan témát, amely fontos számodra és akár magad mellé állíts embereket valamiben. Légy átgondolt, világos, de ügyelj arra, nehogy valaki számára túl sok legyél!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Semmi okod nincs arra, hogy ma kételkedj önmagadban, vagy egy döntésed helyességében, így teljesen értelmetlen pazarolnod arra az időt, vagy a figyelmedet, hogy más hogyan vélekedik rólad. Nem teljesen mindegy? Nekik joguk van a véleményükhöz, neked meg ahhoz, hogy úgy élj, ahogy neked tetszik.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló