Életmód

Kontinentális ágy a hálószobához – a legjobb modellek rangsora

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.22 | 12:48

Az ágyválasztás személyes ügy, olyan kérdés, amibe ugyan beleszólhatnak a különböző népszerűségi indexek, de mégis az egyéni preferenciák a mérvadóak. Arról azonban órák hosszat lehetne ódákat zengeni, hogy miért annyira exkluzív ez az ágytípus, mi az, amit kínál, és mitől annyira keresett? Nem a véletlen műve, hogy ez a modellfajta terjedt el a szállodákban, ahol a maximális kényelem borítékolása első helyen szerepel. (x)

Mi a titok?

Tulajdonképpen titokról nem beszélhetünk. Az ágy szerkezeti felépítése speciális, mondhatni réteges, és ez a különleges vázrendszer a fekvőfelület lelke. A https://www.butor-mirjan24.hu oldalon számtalan szemet gyönyörködtető variáció várja a beköltöztetését. Na, de nézzük kicsit bővebben, hogyan érhető tetten a kialakításra jellemző prémiumminőség.

Íme, a különlegesség ismertetőjegyei!

Minden a masszív, alul elhelyezkedő fakerettel kezdődik, ami stabilitást biztosít, mégpedig kikezdhetetlen mértékben. Erre a kipárnázott felületre az esetek jelentékeny százalékában rugós vagy habszivacs matrac kerül. És akkor ezen a ponton ugrik a majom a vízbe, vagy inkább a kényelmes ágyikóba, ugyanis a rétegeket egy mosható, vastag huzattal bevont matracvédő betét zárja.

A több réteg nem holmi hóbort, a jelentősége óriási. A fekvőbetét cseréje filléres mutatvány, miközben a tényleges matrac érintetlen marad. Tehát azon túl, hogy nincs közvetlen érintkezési felülete a testekkel, magyarul higiénikusan megőrizhető a tisztasága, elképesztően komfortos terepet biztosít a maximális kikapcsolódáshoz. A magasított kivitel eleve extra élményt borítékol, aminek a gyakorlati haszna sem csekély.

Az elől kacsintgató ágyneműk ideje lejárt

A funkcionalitás terén élen teljesítő ágyvariáció mindennek tetejében ágyneműtartóval is rendelkezik, ami kellően tágas pakolórésszel kecsegtet. Így aztán néhány egyszerű mozdulattal az ágyneműk, párnák, takarók elbújtathatóak, ezzel is stílusos közeget teremtve a hálószobában.

A kontinentális ágyra sokan úgy hivatkoznak, mint testet öltött luxusra, és ez a fajta asszociáció nem áll távol a valóságtól. Ugyanakkor ma már a kényelem magas foka bárki számára elérhető. Hiszen sem a stílusosság, sem az elegancia, sem a praktikusság nem szenvedhet csorbát.

A vásárláson nem érdemes rugózni, az ágyon annál inkább!

A boxspring ágyak, mint megnevezés a rugós matracra utal, ami a kényelem egyik vitathatatlan borítékolója. Az egyenként csomagolt zsákrugók extrája, hogy tökéletesen lekövetik a test vonalát, ez olyasfajta kitámasztást garantál, ami egységesen elosztott, kiegyensúlyozott. A kellemes rugózás egyrészt egyenletes hőmérsékletet, másrészt kényelmes közeget, harmadrészt gerincbarát feltételeket garantál.

Természetesen az ágykárpittal bevont keretre bármilyen fekvőbetét helyezhető, az egyéni igényeknek megfelelően. Az ágyalap kiváló szellőzésének köszönhetően olyan környezetet teremt a rá helyezett matrac számára típustól függetlenül, amely a hosszú élettartam megalapozója.

A fedőmatrac kialakítása is alvásbarát?

De még mennyire, hogy az! A legfelül elhelyezkedő hideghab fedőmatrac a hiánytalan komfort képviselője. Az éjszakai nyugodt, pihentető alvás épp ugyanolyan könnyen elérhető a segítségével, mint a napközbeni testet-lelket frissítő relaxáció. Mindennek tetejében könnyen mosható, gyorsan szárad, tehát a tisztán tartása is pofonegyszerű.

Ráadásként ez a felület tulajdonképpen védőrétegként is szolgál, ami megóvja a matracot a közvetlen, erőteljes behatásoktól, ezzel hosszan megőrizve prémium minőségét. A több méretben is megvásárolható, extra tágasságot, teret, egyúttal kényeztető kényelmet borítékoló ágytípus beszerzése egy életen át, ezerszeresen megtérülő befektetés!

Partner tartalom (x)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.