Életmód

Titkos szoba a Moulin Rouge belsejében? Most valóra válhat sokak álma!

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.04 | 13:18

Az AirBnB kínál szállást ebben az eldugott szobában, amely a párizsi Moulin Rouge ikonikus színházban található.

Ha a lelked még mindig vágyik az elmúlt évek bájára, és bármit megtennél azért, hogy visszarepülj a letűnt korszakba, az Airbnb mostantól gondoskodik rólad!

A platform nemrégiben egy olyan szállást tett közzé, amely a jelek szerint a párizsi Moulin Rouge belsejében rejtőzik. Igen, így van!

Úgy tervezték, hogy a vendégeket visszarepítse az időben a 19. század végére, az Airbnb a bársonyfüggöny mögé enged bepillantást, beleértve a színház kulisszái mögé való bejutást, egy hagyományos francia háromfogásos étkezést, a legjobb helyeket a Moulin Rouge elismert Féerie című előadásán, és egy éjszakát az ikonikus szélmalom belsejében.

Claudine Van Den Bergh, a Moulin Rouge vezető táncosa és házigazdája így nyilatkozott erről:

A Moulin Rouge előadásának megtekintése menekülést kínál a mindennapokból, és hihetetlen elmerülést a francia Music Hall csillogásába és pompájába.

Nincs olyan nevezetesség, amely ikonikusabb lenne erre a korszakra, mint a Moulin Rouge. A kabaré híres szélmalmának belsejében található titkos szobát úgy alakították ki, hogy egy hiteles időutazásra vigyen vissza a múltba, és megismerd a francia művészetek és élvezetek fővárosát a történelem egy pillanatában.

A vendégek egy szecessziós jellemzőkkel teli budoárhoz is hozzáférhetnek, beleértve egy miniatűr papírszínpadot, egy öltözőt, ahol a Belle Époque kiegészítői találhatók, valamint egy privát tetőteraszt, kerti bútorokkal kiegészítve a tartózkodásuk alatt.
Három egyedi egyéjszakás tartózkodás foglalható, éjszakánként legfeljebb két vendég számára engedélyezett – június 13-án, 20-án és 27-én. A foglalások május 17-én indulnak az Airbnb.com oldalon.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló