Horoszkóp

A Vízöntőt meglepetés éri, az Oroszlán áttör egy falat – horoszkóp 2024. május 6.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.06 | 09:05

A Hold a Kos jegyében van, ahol a Mars is – nagyon szenvedélyessé tesz ez az energia. Napi horoszkóp következik a hétfői napra.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ne fogalmazz most olyan szókimondóan, mint szoktál, mert megütheted a bokádat… Jó lenne, ha – főleg a munkahelyén – becsomagolnád egy kicsit a mondandódat. A másik érzékenyen reagálhat ugyanis, és ebből nagy veszekedés is lehet.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Vénusz a Bikában jár, és mindenben segít, amit már hétfőn is tapasztalhatsz. Eléred a célodat, vagy teljesül egy vágyad, de annak is van esélye, hogy benned érnek meg az érzések, hogy megtegyél egy lépést, melyet már jó ideje terveztél. Akárhogy is, végre elkezdenek a dolgok körülötted úgy elrendeződni, ahogy szeretnéd.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Jó napod lehet, de csak ha nem hagyod, hogy valaki mástól származó negatív gondolatok, érzelmek átvegyék a hatalmat a hangulatod felett. A te lelkedben alapvetően béke és egyensúly van. Ne engedd, hogy ezt megzavarja valaki, aki így szeretne leadni egy kis lelki terhet a sajátjából…

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn olyan helyzetbe keveredhetsz, hogy meg kell védened az álláspontodat egy kérdésben, vagy az is lehet, hogy a pozíciódat fenyegeti valaki. Igyekezz az ügyet minél kevésbé személyesre venni, szorítkozz és figyelj csakis a tényekre.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Hold és a Mars is a Kosban jár, ami kedvez neked.  Te lehetsz az, aki áttör egy falat, mert megvan benned a kellő elszántság. Egy olyan ügyről lehet szó, amivel kapcsolatban folyamatosan akadályokba ütköztél korábban. Ne tétovázz, tedd meg, amit kell, utólag nagyon bánnád, ha elszalasztanád ezt az alkalmat!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Hold a Kos jegyéből nagy lendületet ad. Igazán nyerő napnak ígérkezik a hétfő, nagyon energikus, lelkes és motivált leszel, ráadásul a körülmények is alkalmasak lehetnek arra, hogy egy nagyot lépj előre több dologban.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A Vénusz a Bikában sokat segít neked. Váratlan jó fordulatot hozhat egy ügyben a mai nap, amiről már picit lemondtál. Ráadásul ez nem csak téged érint, hanem még valakit, akinek te viheted meg a jó hírt. Az is lehet, hogy pénzügyekben ér szerencse.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Egy lehetőség pottyanhat az öledbe, hogy egy régi ügyben végre változást érhess el, vagy lezárhass egy nyitott kérdést. Mielőtt azonban lecsapnál a lehetőségre, nézz utána a dolgoknak alaposan. Nem biztos, hogy egy gyors megoldás egyben végleges megoldás is.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Lehet, hogy ma egy hozzád közelálló személlyel nehezen indul a kommunikáció, mivel az illető lehangolt, vagy gondokkal teli. Ne add fel elsőre! Próbálkozz többször, légy kreatív és meglátod, egy idő után ki tudod csalogatni a csigaházából.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Lehet, hogy mostanában valami olyasmire készülsz, amely nagy mentális energiát követel tőled, így érdemes feltöltened a lelked raktárait, mielőtt belevágsz. Igyekezz hát feltöltődni most olyan emberek társaságában, akik közel állnak hozzád és akik jelenlétében teljesnek érzed magadat.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Hétfőn egy negatív hírről, vagy információról kiderülhet, hogy nem is annyira rossz, mint aminek elsőre látszott. A szerencse (Vénusz a Bikában) a kezedre játszik, és úgy alakítja a dolgokat, ahogy végül a legjobb.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A hétfői nap nehézségein átsegít, hogy a Hold a Kos jegyében van, és rengeteg lendületet ad. Még így is lesz azért kihívás! Valaki nagyon nyersen fogalmaz, és ezzel megbánthat. Hidd el, nem szándékos!

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Mobiltech
Nagy változás jön a Vibernél
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 17.