Horoszkóp

Az Oroszlánnak fordulatot, az Ikreknek jó ötletet hoz a szerda – horoszkóp 2024. május 15.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.15 | 09:05

A Merkúr ma lép a Bika jegyébe, és higgadtságot, megfontoltságot hoz a gondolkodásunkba, kommunikációnkba, amitől könnyebbé válik az együttműködés. Napi horoszkóp.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A szerdai nap nem ígérkezik könnyűnek. Szembenállások mutatják, hogy ambivalens érzéseid lehetnek. A Merkúr szerencsére belép a Bikába, és kissé lehűti a hangulatot, így talán mégsem robban ki a vita, veszekedés.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szerdán a Merkúr belép a Bikába, ami neked nagyon szerencsés. Innentől még jobban tudod érvényesíteni az érdekeidet, valahogy ösztönösen megtalálod a megfelelő szavakat, amik ehhez kellenek. Használd ki ezt a jó szériát.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma hasznos információkat szerezhetsz egy váratlan találkozás során, és ez erősen megragadhatja a képzeletedet. Mivel te általában már részinformációkból is képes vagy ráérezni a lényegre, most egy olyan ötlet körvonalazódhat benned, amivel elsőként tudsz jó választ adni egy kihívásra.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A szerdai nap nehézkesen alakul, sok akadállyal kell számolnod. Ezek egy része a belső döntésképtelenségből, határozatlanságból ered. Mi lenne, ha előbb megnyugodnál, és csak aztán próbálnál meg dönteni/lépni/eredményre jutni?

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán egy olyan lehetőség kerül eléd, amely, ha élsz vele, akkor új irányt, jelentős fordulatot hoz. Talán egy távoli utazás esélye sejlik fel előtted, amelyről kiderül, hogy nem is annyira elérhetetlen számodra, mint azt valaha is gondoltad. Vagy új munkahely, pénzkereseti lehetőség is szembe jöhet veled.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szerdán a felszínre kerülhet valami, talán egy információ, amely magyarázatot ad arra, miért nem sikerült eddig előbbre jutnod egy általad fontosnak tartott dologban. Valaki a háttérből ugyanis akadályozott téged…

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Valakivel szerdán egészen másképpen alakulhat a viszonyod, mint azt előre gondoltad. Valószínűleg egy kellemes meglepetés vár rád és ma kiderülhet, hogy az illető sokkal jobb véleménnyel van rólad, mint hitted.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szerdán használd azt az erőt, ami a rendelkezésedre áll, hogy változtass a dolgok menetén! Motivált vagy, és elképesztő jól működnek most az ösztöneid, az intuíciód! Most keresztül tudod vinni az akaratodat.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Az elmúlt napok érzelmileg egy kissé legyengítettek, így a mai nap már biztosan nagyon vágysz egy kis figyelemre, támogatásra. Ehhez pedig csak oda kell fordulnod a másikhoz, és elmondani neki, hogy mire vágysz. A kérdés az, hogy miért nem teszed meg ezt sokkal gyakrabban?

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szerdán egy ügyben a siker érdekében határozottabban és gyorsabban kell reagálnod, mint azt megszoktad. Kösd hát jól fel a nadrágodat és legyél kész arra, hogy egy helyzetben hirtelen kell majd nulláról százra gyorsítanod.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szerdán picit úgy érzed, mintha fordítva lennél bekötve. Több esetben ugyanis neked pont az ellenkezője lesz a véleményed, mint a körülötted lévőknek. Nem baj, amíg nem akarsz másokat meggyőzni! De persze azt sem kell hagynod, hogy téged befolyásoljanak.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szerdán valaki a környezetedben meg szeretné ragadni az irányítást, ellenőrizni szeretné az ügyeket és ez téged is érintene. Legyen az illető bármilyen agresszív, veled talán nem számolt kellőképpen. Mutass most több erőt a szokásosnál!

Forrás


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló