Életmód

Ezek az illatok illenek hozzád a leginkább a csillagjegyed szerint

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.24 | 15:18

Évek óta keresed azt a parfümöt, ami igazán te vagy? Órákig nézegeted a hatalmas parfümválasztékot még sem tudsz dönteni? Ha tanácstalan vagy az illatok terén, itt van egy kis segítség.

Fotó: Pexels

Ezek az illatok illenek hozzánk leginkább a csillagjegyeink szerint:

Kos (március 21. – április 19.):

Az energikus és magabiztos Koshoz illenek a friss, élénk és fűszeres illatok, például a citrusok, a menta és a fahéj.

Bika (április 20. – május 20.):

A talajhoz kötődő, érzéki Bikához passzolnak a természetes és nyugtató illatok, mint például a vanília, a levendula és a pacsuli.

Ikrek (május 21. – június 20.):

A széles érdeklődési skálájával rendelkező Ikrekhez illenek a könnyed, friss és játékos illatok, mint például a citrusfélék, a friss fűszernövények és a zöld tea.

Rák (június 21. – július 22.):

Az érzékeny és gondoskodó Rákhoz passzolnak az édes, meleg és otthonos illatok, mint például a vanília, a rózsa és a szantálfa.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.):

Az önbizalommal teli, pozitív és sikerorientált Oroszlánhoz illenek a luxus, markáns és fényűző illatok, például a citrusfélék, a jázmin és a vanília.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.):

A precíz és megfontolt Szűzhöz illenek a friss, tiszta és egyszerű illatok, mint például a citrusfélék, a menta és a friss ruha illata.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.):

A harmóniára törekvő Mérleghez passzolnak az elegáns, kiegyensúlyozott és virágos illatok, például a rózsa, a jázmin és a fahéj.

Skorpió (október 23. – november 21.):

Az elszánt és titokzatos Skorpióhoz illenek az intenzív, sötét és érzéki illatok, mint például a pacsuli, a borostyán és a gyógynövények, mint például a zsálya vagy a kakukkfű.

Nyilas (november 22. – december 21.):

Az optimista és kalandvágyó Nyilashoz illenek a friss, fás és fűszeres illatok, például a cédrus, a fahéj és a citrusok.

Bak (december 22. – január 19.):

Az ambiciózus és szorgos Bakhoz passzolnak az elegáns, földes és fás illatok, például a szantálfa, a jázmin és a vetiver.

Vízöntő (január 20. – február 18.):

Az idealista és kreatív Vízöntőhöz illenek az eredeti, különleges és futurisztikus illatok, például a friss fűszernövények, az ámbra és a citrusok.

Halak (február 19. – március 20.):

Az érzékeny és intuitív Halakhoz passzolnak a romantikus, lágy és víz alatti illatok, például a jázmin, a levendula és a tengeri akkordok.

Fontos megjegyezni, hogy mindenkinek eltér az ízlése az illatok terén, mindenesetre jó útmutató lehet, ha elmerülnénk jobban az illatok világában. Szerencsére számtalan lehetőségünk van már a parfümök böngészésére, akár a kedvenc illatunknak is utána járhatunk és kereshetünk ahhoz hasonlóakat is, ha kicsit újítanánk, de mégsem térnénk el teljesen a szeretett illattól.

Többek között ezen az oldalon is utána járhatunk a kedvenc parfümünknek. Láthatjuk milyen illatcsaládba tartozik, milyen illatjegyek találhatóak meg benne, milyen évszakokban ajánlják és még sok más információt is megtudhatunk az adott parfümről. Mások véleményeiről is olvashatunk, és ajánlást is kapunk arról, hogy milyen más ehhez hasonló parfümöket szeretnek az emberek. Ezen kívül számtalan funkció található még az oldalon, például megadhatunk több olyan parfümöt, amit kedvelünk, az oldal pedig ez alapján készít nekünk egy ajánlást.

 

Itthon is számtalan beszerzési hely áll a lehetőségünkre, ahol mindenki megtalálhatja a saját kedvére és pénztárcájának valót.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló