Életmód

Mi határozza meg leginkább a megjelenésünket, külsőnket?

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.24 | 14:18

Örülünk neki vagy nem, de tény, hogy az egyik leginkább szembetűnő a megjelenésünk tekintetében a hajunk, frizuránk. Nagyon komoly lelki problémákat okozhat az, ha az idő múlásával olyan mértékben változik a hajzatunk, amit nehezen vagy nem tudunk elfogadni.

Az esetek egy bizonyos részében a kopaszodás, az idő múlásának természetes velejárója. (És sajnos sok esetben valamilyen egészségügyi probléma az okozója.) Nagyon sokan súlyos problémának élik meg azt, hogy idővel elkezd ritkulni a hajuk, elkezdenek kopaszodni. Az ilyen lelki rosszullétnek, elégedetlenségnek aztán egészségügyi következményei is lehetnek.Ma már nagyon sok esetben van lehetőség arra, hogy a kopaszodásban érintettek visszanyerjék dús hajkoronájukat. Viszont a hajdúsító készítményektől kezdve, a hajporokon keresztül, egészen a különféle póthaj megoldásokig rengeteg féle eszköz van, ami nem nyújt valóban hatásos megoldást.

Érdemes lehet ilyenkor az egyre népszerűbb hajbeültetésen is elgondolkozni és kikérni olyan szakorvos véleményét, aki kifejezetten a hajbeültetésre specializálódott.A hajbeültetés elve egyébként viszonylag egyszerű: Egy adott területről, ahol a fejen sűrű és ellenálló a haj, átültetnek hajtüsző egységeket a hajhiányos területre. A beavatkozás nem igényel speciális előkészületet a páciens részéről, helyi érzéstelenítéssel általában 1 vagy 2 nap alatt végzik el. A modern technikának köszönhetően a hajvétel és az apróbb tűszúrások nyomai 7-10 nap alatt teljesen eltűnnek.

A Sikos hajbeültetés klinika 1992 óta folyamatosan működő önálló magánklinika, ahol mindig az elérhető legfejlettebb, az adott páciensnek leginkább megfelelő hajbeültetés módszereket alkalmazzák. Adott esetben többfajta, de egyformán hatékony technika kombinált alkalmazásával érik el a lehető legjobb eredményeket. A klinika weboldalán található fényképgalériában számos beavatkozásról található fénykép, ami hűen ábrázolja a beavatkozás előtti és utáni állapotot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.