Ezo

A Nyilasok szinte kirobbannak az energiától, a Mérlegek inkább kíméljék magukat – Horoszkóp 2024. június 02.

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.02 | 09:32

Ha ma szép idő lesz, érdemes tartalmas, aktív programokat választani, mert ezek töltenek fel most a legjobban. Szívd magadba szó szerint is az energiát!

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Kos Hold vasárnap is jelez konfliktusokat, de jókedvet és lelkesedést is. Előfordulhat, hogy valaki olyan mértékben teszi próbára a türelmedet, hogy végül nem maradhat el a konfrontáció. Azért próbáld meg visszafogni magadat!

Fotó: freepik.com

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vasárnap egy kérdéses helyzetben a megérzésedre kellene támaszkodnod, mert talán az elmúlt időszakban sokkal többet figyeltél kifelé, mint kellene. Kövesd, amit a belső hangok súgnak, és hamar visszatalálsz oda, ahová kell – számol be az Astronet.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap lehet, hogy valaki manipulatív szándékkal közeledik feléd, amikor meg akar győzni valamiről, de egyáltalán nem rossz szándékkal teszi. Sőt, még az is lehet, hogy pont kapóra jön a dolog. De azért persze legyél óvatos.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Erős felismeréseket tartogat számodra a vasárnap. Ráláthatsz az összefüggésekre egy komoly beszélgetés során, vagy történik valami, amitől a helyére kerül az utolsó puzzle darabka is. Oszd meg egy bizalmasoddal a gondolataidat, érzéseidet!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Most valóban tudod értékelni azt a sok figyelmet, törődést, amivel mások körbevesznek. Nagyon szép nap vár rád, és a Kos Hold sok lendületet ad valami igazán jó programhoz. Töltekezz, pihenjen aktívan, kapcsolódj ki!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Vasárnap az tenne jót, ha kicsit valóban csak a jelenben élnél, és nem törődnél a problémákkal. Azt fogod észrevenni, hogy szépen elrendeződnek a dolgok maguktól is, valójában anélkül, hogy különösebben közbe kéne avatkoznod.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Neked is azt tanácsolják a bolygók, hogy picit lépj hátra, és engedd, hogy mások végezzék el a feladatokat. Nyugodtan megmondhatod a családnak, hogy most kímélésre vágysz. Takarékoskodj az erőddel, a jövő héten szükséged lesz rá.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A kiegyensúlyozottsághoz különösen fontos az alvás – így tudsz a legjobban regenerálódni. Vasárnap, ha teheted, délután is dőlj le egy picit. Utána pedig csinálj valamit, amihez igazán kedvet érzel!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Most szinte kirobbansz az energiától, vágysz valami kalandosra, valami újra. Tedd magadat próbára valamilyen sportban! Ha még keresed a párodat, az ismerkedés is nagyon jól megy, így érdemes belevetni magadat például az online közösségekbe!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A családi összejöveteleket vasárnap kimondottan élvezed, remélhetőleg a párod sem morog amiatt, ha nem kettesben töltitek az időt. Ugyanakkor eléggé el is fáradhatsz… Azért hagyj kis időt legalább délután a pihenésre.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Elemedben vagy, és szívesen szórakozol, vagy bármilyen aktív program jó választás mára. Persze figyelj mások igényeire, hangulatára is. És főleg ne legyél rámenős, amikor ki kell találni a vasárnap programjait.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Lennének pörgős programok, és persze szeretnél kis énidőt is. Ez utóbbihoz minden jogod megvan, ugye tudod? Akkor is, ha a család mást szeretne. Össze lehet egyeztetni a kettőt, csak akarni kell!

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló