Utazás

Félnek a bulizós brit turistáktól Mallorcán

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.08 | 17:33

Egyre kevesebb a turista Mallorcán, mert félnek a bulizós britektől, akik anyaszült meztelenül fürdenek a tengerben. Az egyik helyi önkormányzat válaszként korlátozza az alkoholvásárlás idejét.

Csoda, hogy nem fogadják szívese a briteket Mallorcán? A spanyol szigetről ugyanis menekülnek a turisták, mert szinte kontroll nélkül buliznak a brit fiatalok. Rengeteget isznak, ráadásul anyaszült meztelenül fürdőznek a tengerben. A dühöshelyiek már tüntettek is ellenük, azt kérték a kormánytól, hogy korlátozzák a berepülő turisták számát – írja a dailymail.co.uk.

A bulizó brit turisták miatt már tüntettek is Mallorcán/Fotó: 123rf.com

Magalufban szinte egész nap folyt az alkohol az utcákon is, a mentősök szinte állandóan készenlétben vannak az alkoholmérgezések miatt. A helyi vezetés megelégelve a féktelen bulikat, úgy döntött, hogy korlátozza az alkoholvásárlás idejét. Este például 20:30-ig lehet kapni alkoholt és ha valaki ez idő után az utcán iszik, azt megbüntetik. A büntetés akár 1500 eurós pénzbírság is lehet. Ha valamelyik esetet súlyosabbnak ítélik meg, a bírság 3000 euróra is emelkedhet.

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló