Életmód

A berlini techno szcéna ráharapott a fekete limonádéra

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.14 | 12:43

Tessék körültekintően fogyasztani azt az éjsötét limót.

Az Electronic Beats magazin hívja fel a figyelmet arra, hogy a techno partyk slágere lehet idén ez a koromfekete ital. Az elektronikus zenei eseményeken arrafelé amúgy is a fekete a kötelező viselet, most úgy látszik, az igazi cool arcok nemcsak külsőleg vállalják be a sötét tónusokat.

Az aktív szénnel felturbózott, klasszikus limonádéból aki felhajt egy pár pohárral, belül is megtapasztalhatja a feketeséget. Ha még nem kapható a környékeden ez a rafinált szomjoltó, akkor akár magaddal is vihetsz széntablettát/kapszulát, és megfestheted a party italodat. Esetleg otthon is kísérletezhetsz az előállításával, a receptet itt találod.

Jó tudni viszont, hogy az aktív szén hasfogó hatású, emellett méregtelenítő is: a nehézfémeket, a koleszterint és a toxinokat is kipucolja. Illetve ha gyógyszert szedsz, akkor legalább két órahosszáig nem javallott ezt a fajta limót ráinnod. Ugyanez igaz a gyümölcsökre és a táplálék kiegészítőkre is: az aktív szén kivonja a vitaminokat belőlük, ha túl hamar öblítenéd le ezzel szenes itallal. Nem utolsósorban: a nyelved és a székleted is elszíneződik tőle.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló