Horoszkóp

A Bika ma különösen vonzónak érzi magát, a Szűz kedves üzeneteket kap – Horoszkóp 2024. június 23.

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.23 | 07:10

A legbölcsebb, ha töltődéssel, lazítással töltöd a hét utolsó napját.

Az előző napok feszültségét követően vasárnap egyre inkább megnyugszanak a kedélyek. Mondhatni, minden értelemben kisüt a Nap.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnapra valamelyest elvonulnak a fejed felől a viharfellegek. Nagyon szép napot tölthetsz el, főleg, ha szabadtéri programokat választasz. A kertészkedés most kimondottan kikapcsol, ahogy a kirándulás is.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Különlegesnek és vonzónak érezheted magad, amit valószínűleg a környezeted is visszaigazol. Ez minden bizonnyal kellemes érzés, amelyre még rá is erősíthetsz azzal, ha kicsit kicsíped magad. Ideális ez a nap randira!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Lehet, hogy az elmúlt időszakban kissé túlzásba vitted a pörgést, a kommunikációt, és már szinte fáj a fejed a sok hírtől, beszélgetéstől, üzenettől. Mi lenne, ha vasárnap egyszerűen kihúznád a dugót, és nem vennél tudomást a világról? Pár óra csak magaddal…

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Bak Hold leföldelt energiákat hoz, és a pároddal most könnyebben megérthetitek egymást. Ha bármilyen apró tüske lenne benned, beszéljétek át. Délutánra szervezz valamilyen vidám programot a családdal!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Vasárnap valakinek, aki talán egészen közel áll hozzád, elkél némi törődés, mivel a hangulata meglehetősen borús. Te vagy most, aki képes szinte bárkibe lelket önteni akár csak egyetlen mosollyal, néhány kedves szóval.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Vasárnap több figyelmes, kedves telefonhívást, üzenetet kaphatsz. Lehet, olyasvalakitől is hír érkezik, akiről hosszabb ideje nem hallottál, pedig közel álltok egymáshoz. A legjobb, ha találkoztok, és beszélgettek egy jót.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Régóta dédelgetsz magadban valamilyen terveket. Ahhoz, hogy elindulj az olyan úton, ahol használni tudod ezeket, talán még hiányzik egy szikra. Vasárnap elképzelhető, hogy olyan helyről kapod mindezt, ahonnan nem is igazán számítasz rá.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nem kell, hogy folyton csinálj valami hasznosat. Néha olyan is kell, hogy egy délelőttöt olvasgatással, lustálkodással töltesz. Emiatt pedig egy pillanatig se legyen lelkifurdalásod. Most ráadásul értékes meglátásaid lehetnek, amennyiben szánsz rá elég csendet, időt.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Lehet, hogy információhiány vagy félreértés miatt, de vasárnap bizonytalanságot érezhetsz egy kapcsolatban. Teljesen fölöslegesen aggódsz! Legyél nyugodt, meleg és szeretetteljes, idővel ugyanis minden tisztázódik magától.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A vasárnap kedvező számodra. Vedd észre, mennyi mindent elértél, és dőlj hátra egy kicsit! És persze a munka eszedbe se jusson, ahogyan az sem, hogy nemet mondasz a barátok invitálására. Jár a kikapcsolódás, a pihenés!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Egyszerre sok szálon futnak a dolgok, így nem is csodálkozhatsz azon, ha kezdesz a szokásosnál szétszórtabb lenni. A legjobb, ha egyáltalán nem foglalkozol most komoly kérdésekkel! Pihenj, relaxálj, kapcsolj ki, ezzel teheted magadért a legtöbbet.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A vasárnap fő prioritása legyen a szeretet, még azzal az illetővel kapcsolatban is, aki talán a közelmúltban nem viselkedett veled a legszebben. Még ha erőfeszítésedbe is kerül, legyél vele kedves, ezzel benne is komoly változásokat indítasz el.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.