Életmód

Nős férfiakat kérdeztünk, milyen gyakran jutnak szexhez

  • Szerző:b
  • 2021.06.25 | 10:18
  • trendindex: 4

Gyakori probléma, hogy a házassággal járó állandó összezártság, a rengeteg munka, az ólmos fáradtság, a megszokássá szelídülő unalom és a gyerekek körüli teendők megölik a szexuális életet. Épp ezért egy zárt, anonim oldalon tettük fel a kérdést: nős férfiak, ti milyen gyakran szexeltek a feleségetekkel? Nos, a válaszok meglehetősen színesre – és tanulságosra – sikeredtek. 

Leszállóág volt fokozatosan

„Tizennyolc éven át voltunk házasok, nemrég váltunk el. Nincsenek gyerekeink. A szexuális életünk a következő módon alakult:

Az első évben: heti 15-20 alkalommal.
A második, harmadik évben: havi tíz alkalommal.
A harmadiktól az ötödik évig: havonta ötször.
Az ötödiktől a tízedik évig: havonta kb. kétszer.
A tízediktől a tizenötödik évig: havonta kb. egyszer.
A tizenötödiktől a tizennyolcadik évig: évente kétszer, nagy vita után.

Azért hagytam ott a feleségemet, mert elegem lett abból, hogy az ágyban és az asztalnál egyaránt elképesztően önző módon tud viselkedni. Egyébként az utolsó napig kívántam őt.” 

Semmi nem változott…

„Tíz éve vagyunk házasok, nincs gyerekünk. Egymás első nagy szerelmei voltunk, sokat harcoltunk, hogy együtt lehessünk, a szüleink nehezen békéltek meg a helyzettel. Nagyjából hetente négyszer szerelmeskedünk, ez így volt a kezdetekkor is, amikor végre összeköltözhettünk 1 évesen, és így van ma is. Nem tudom, változik-e, ha lesznek gyerekeink, remélem nem. Figyelünk egymásra minden téren.”

Havi három…

„Őszintén? Havonta háromszor, esetleg négyszer, de akkor aztán megadjuk a módját. A gyerekeket lepasszoljuk anyósomékhoz, elmegyünk moziba, színházba, vacsorázni, aztán borozgatunk egy kicsit, és reggelig kényeztetjük egymást. Fantasztikus érzés, hogy nem a kölykök ordibálása ébreszt minket hajnalban, és nem kell attól tartanunk, hogy a leglehetetlenebb pillanatban kapnak rajta bennünket, ha kicsit elengednénk magunkat a fürdőszobában… Szóval, viszonylag kevésszer jutunk hozzá, de ha összejön, akkor az egy abszolút intenzív élmény, így nem vagyunk kibukva…” 

Nagyon változó…

„Hat és fél éve vagyunk együtt, két gyerekünk van, és eléggé változó, milyen gyakran esünk egymásnak a feleségemmel. Amikor összejöttünk, heti négyszer-ötször is szexeltünk, még akkor is, amikor már együtt éltünk. Én mindig az öcsémmel laktam együtt, ő meg kollégista volt, így nagy fless volt, hogy senki nem figyel minket, bármikor, bárhol összebújhatunk a lakásban. Aztán amikor a feleségem terhes lett, naponta háromszor rám mászott, folyton kívánta a szexet, még kilenchónapos terhesen is. Reggel dugás, este szülés, így volt ez mindkét gyerekünkkel. Azóta sajnos változott a dolog, mert a kölykök nagyon kimerítenek minket, és a szex is komolyabb tervezést is kíván. Szóval, néha két-három hét is eltelik nélküle…”

Ajaj, nagyon ritkán… 

„Évente négyszer-ötször vagyunk már csak együtt, hét éve házasodtunk össze. Igazából nincs is nagyon igényünk többre. A férjem napi tizenkét órát dolgozik, mindig hulla fáradt, én pedig most kezdek kijönni egy elég durva depresszióból, mivel a devizahitel miatt elveszítettük az otthonunkat, és most albérletről albérletre vándorlunk. Egyszerűen kisebb gondunk is nagyobb, mint a szex, de tényleg. Irigylem azokat, akiknek van erre energiájuk…”

Legalább rendszeres…

„Öt éve vagyunk házasok, előtte négy évig életünk együtt. Heti egyszer szoktunk szexelni, és – sajnos – a legtöbbször akkor, amikor épp vita van köztünk. A szex nagyon jó arra, hogy a vitákat lecsendesítsük, és a feszültség feloldása után érdekes módon beszélgetni is jobban tudunk. Szóval, heti egy szex, de legalább az rendszeres… El tudnám képzelni gyakrabban is, de végül is így is rendben van…”

Figyelmesség rulez…

„Hat éve vagyunk házasok, két gyerekünk van, nemsokára megszületik a harmadik. Hetente háromszor-négyszer szoktunk szeretkezni, ha a feleségem terhes, akkor heti kétszer. Ő azok közé a nők közé tartozik, akik nem kívánják a szexet terhesen, mert nagyon könnyen elfárad (tudom, ez viszonylag ritka, a nők többsége épp várandósan szokott kívánósabb lenni a hormonok miatt), de ilyenkor is mindig kielégít szájjal és kézzel, tehát nincs okom panaszra.”   

Nem is rossz…

„Fiatalon házasodtunk össze, nincsenek gyerekeink:

Az első év: heti nyolcszor, minimum.
A második év: heti ötször.
A harmadik év: heti háromszor.
A negyedik év: egy héten egyszer.
Az ötödik év: havonta háromszor.
A hatodik év: kétszer havonta.

Én ugyanannyiszor kívánom, mint hat éve, de a feleségem nem. Emiatt gyakran vagyok ingerült.” 

 

1-es kép: Dainis Graveris, unsplash.com

2-es kép: Nik Shuliahin, unsplash.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.