Életmód

Itt a Lamborghini motorcsónak, lenyűgöző

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.07.04 | 15:30

Nem rajongok a Lamborghiniért, de a dizájn előtt fejet hajtok. Szóval, igen itt a szuperlimitált motorcsónakjuk, ami annyira menő, hogy nem hiszed el, hogy ez tényleg megvalósul. Pedig, DE!

A 24 tonnás Lamborghini motorcsónak több mint 110 km/h-s sebességre képes gyorsítani a vízen. De mit tud még ez az elképesztő gép?

Gyakran írok a Lamborghini-ről, mert gyakran jönnek a hírek. De erről akkor is írnom kell, és nektek meg el kell olvasnotok, mert iszonyatosan menőre sikerült ez a hajó.

Lamborghini motorcsónak

Tecnomar for Lamborghini 63 ez a Lamborghini megrendelésére tervezett luxus-sportjacht neve. A dizájnt nincs is értelme bemutatni, hiszen a gyár által tervezett és a The Italian Sea Groupnál gyártott  63 láb (19,2 méter) hosszú bestia minden darabjában, minden apró részletében a vizet járó Lamborghini.

Nem lehet nem tudni róla, hogy mi is ez ha kicsit is jártasak vagyunk az autók világában. És nem lenne méltó a gyártóhoz, ha nem lenne igazán erős, ezért a testbe két darab, egyenként 12 hengeres, 24 ezer köbcentis, turbós MAN hajómotor került.

Lamborghini motorcsónak

Ha a számokat nézzük, akkor 2x6500Nm a nyomaték, illetve 4000 lóerőnyi összteljesítmény azt eredményezi, hogy a 24 tonnás Lamborghini motorcsónak több mint 110 km/h-s sebességre képes gyorsítani a vízen.

Lamborghini motorcsónak


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.