Életmód

Romokban a párkapcsolatod? Ez a 3 mondat sok mindent megváltoztathat!

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.05 | 19:28

Ha egy párkapcsolat hosszú évek óta tart, bármennyire is szeretik egymást a felek, ha nem tesznek érte, hogy működjön a dolog, a kapcsolat szépen lassan ellaposodik.

Sok esetben néhány apróság is hatalmas változást hozhat. A tettek, figyelmességek, empátia és a kedves szavak, melyektől már talán el is szokott a partnerünk ismét feltüzelhetik a kapcsolatot.

Íme a mindent megváltoztató mondatok!

Éppen rólad fantáziáltam!

Ha elmeséljük a párunknak, hogy róla fantáziálunk vagy éppen szexuális töltetű álmunk volt vele, azzal a tudtára adjuk, hogy még mindig érdeklődünk iránta, még mindig ő a vágyunk tárgya! Ez pedig új lendületet hozhat a kapcsolatba.

Szeretem, amikor ezt csinálod!

Ez a mondat nem csak szex közben jöhet jól, hanem a hétköznapi kommunikáció során is. Ezzel jelezzük párunk számára, hogy értékeljük a tulajdonságait, elismerjük, hogy jó abban, amit csinál.

Alig várom, hogy találkozzunk!

Ha sokat vagytok együtt, lehet, hogy már fel sem merül, hogy amikor napközben dolgoztok, akkor is gondoltok egymásra. Egy ilyen apró elszólás, üzenet a nap során biztosítja a partneredet, hogy még mindig ő jár az eszedben!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.